Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Groei RUF Betten in Nederland wordt door aanstelling accountmanager verder versterkt

De exportactiviteiten van de gestoffeerde- en boxspringbeddenspecialist RUF|Betten uit Duitsland lopen ondanks deze lastige periode ongeremd door. De onderneming heeft sinds enige jaren een grote groei doorgemaakt. Deze groei zal door het aanstellen van Henk Stuut als nieuw aanspreekpunt voor de klanten uit Nederland nogmaals versterkt worden. Dat laat de directie weten.Henk Stuut is per 1 juli 2020 begonnen met zijn werkzaamheden voor RUF|Betten. Stuur is sinds 1983 werkzaam in de meubelbranche en sinds 1998 is hij als accountmanager actief. Daardoor beschikt hij over een zeer uitgebreide ervaring. Recentelijk was Henk Stuut werkzaam voor ADA en Wostmann. De eerste ervaring met het merk RUF|Betten en zijn producten had hij al in de periode 1998 tot 2005 tijdens zijn werkzaamheden bij het agentuur Van der Horst.

"Wij verheugen ons, met Henk Stuut een ervaren bedrijfsvakman binnen gehaald te hebben en wij zijn er zeker van dat hij de gezamenlijke werkzaamheden van de vakhandel in Nederland consequent zal uitbouwen en versterken", verklaart RUF-exportleider Dimitri Ftits.

Trendsetter
RUF|Betten is volgens het bedrijf een van de bekendste meubelmerken in Duitsland. "RUF|Betten geldt als trendsetter voor gestoffeerde- en boxspringbedden en zet tevens maatstaven betreffende een eersteklas slaapcomfort. Alle producten van de reeds sinds 1926 opgerichte onderneming zijn 'made in Germany' in de firmaplaats Rastatt en worden van daaruit geƫxporteerd naar bijna alle landen ter wereld. Buiten Duitsland, de Benelux, Oostenrijk en Zwitserland zijn de hoofdafzetmarkten vooral in Oost-Europa en Rusland te vinden, maar er wordt ook met groeiende navraag geƫxporteerd naar Japan, China, Korea en Taiwan of hier worden RUF-producten met licentie geproduceerd", laat de directie in een persbericht weten.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven