Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Badkuip wint na twee jaar opnieuw prijs

De Immersion-familie, ontworpen door Neri & Hu voor Agape, wint de NYCxDESIGN 2020-prijs in de categorie Badarmaturen.

De prijs voor Immersion komt twee jaar na de prijs die is gewonnen door de gelijknamige badkuip. Een erkenning voor samenwerking tussen Agape en Neri & Hu, die de benadering van productontwerp bevestigt als de ontwikkeling van complete oplossingen voor de badkamerervaring.

Voor het ontwerp van de Immersion Neri & Hu-collectie stonden ze voor het probleem van steeds kleinere woonruimtes door de toenemende dichtheid van steden over de hele wereld te observeren. Onderdompeling herinterpreteert de traditionele oosterse houten kuipen en is dieper dan een normale tank op een lager oppervlak. De meer rechtopstaande houding in de tank herinnert aan de ervaring van onsen-spa's. 
De badkuip biedt twee verschillende posities, één hoger dankzij een irokohouten zitting aan één van de zijkanten, de andere volledig ondergedompeld voor een ontspannen gevoel, omgeven door de stoom die langzaam uit het wateroppervlak stijgt. Het project is essentieel, met elegante verhoudingen voor een unieke manier om de badkamer te ervaren. 

De Immersion-wastafel, met zijn zachte en sierlijke vorm, wordt de ideale aanvulling op de badkuip. Voorgesteld in een kolom- of aanrechtversie, maakt de minimale afmeting het zelfs geschikt voor kleine kamers. Gemaakt van biobased Cristalplant®, alles de bekken versies zijn verkrijgbaar in ondoorzichtig of wit tweekleurig, donker of lichtgrijs.

Bron: Archiportale 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven