Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe marmeren waskommen van Glass Design

Marmble komt in het Glass Design- portfolio met de nieuwe edities van Kool, Skyline en Xtreme. Hun esthetische waarde wordt nog verder verhoogd vanwege het unieke karakter van elk stuk. De eigenaardigheden van marmer, zoals de kleur en aderverschillen die door geologische gebeurtenissen door de eeuwen heen zijn ontstaan, zorgen voor producten die echt 'one of a kind' zijn, waarbij geen twee wasbakken ooit hetzelfde zijn.


 
De keuze voor Carrara, Calacatta en Nero Marquina is zowel strategisch geweest vanwege hun elegantie als vanwege hun relevantie in termen van huidige trends.
 
Het Kool-bassin wordt gekenmerkt door een ongewoon silhouet dat naar voren helt met een omhullend profiel. Deze vorm, en biedt ook een elegante inrichtingsoplossing, ziet er indrukwekkend uit in minimalistische omgevingen, maar ook op meubels of bladen met een beperkte projectie.

Het Skyline-bassin is herkenbaar aan het samenspel van volumes en transparanten, het resultaat van de voortreffelijke combinatie van een solide basis - nieuw verkrijgbaar in marmer - en zijkanten in 45 ° afgeschuind glas in extra heldere of fumè-variaties.

Het Xtreme-bassin, rond van vorm, krijgt een nog grotere visuele impact in zijn nieuwe versie met marmeren voet. De eenvoud van de mond, mondgeblazen, getuigt van het tijdloze ambachtelijke vakmanschap dat synoniem is aan Glass Design en wordt geassocieerd met het Made In Italy-fenomeen.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven