Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf jaar Elvis Josepha Collection

Elvis Josepha Collection bestaat vijf jaar en presenteert een high-end interieurcollectie van de mooiste Nederlandse en Belgische merken.

Designs of the time, Label van den Berg, L’Authentique Interior & Paint, Cunera, Loook en – nieuw - Duran Lighting & Interiors worden met hart en ziel vertegenwoordigd door een unieke persoonlijkheid: Elvis Josepha.Jongetje op Curaçao

Elvis heeft inmiddels 30 jaar ervaring in de interieurbranche. Het zaadje hiervoor werd al geplant in zijn vroegste jeugd, op Curaçao. Als jongetje zag hij zijn ooms en tantes uit huis vertrekken. Steevast vroegen ze hem om mee te helpen met de inrichting van hun nieuwe huis. Elvis hád het gewoon.

Vanuit het magazijn, “een stevige leerschool”, werkte hij zich op bij verschillende stoffenhuizen. In de sales. Maar bovenal werd zijn liefde voor mooie stoffen en bijzonder design verder aangewakkerd.

Vakkennis met personality
Vijf jaar geleden besloot Elvis zijn eigen weg te gaan. Met een exclusieve selectie merken startte hij Elvis Josepha Collection. Zijn vrolijke persoonlijkheid, vakkennis en liefde voor het vak maken dat hoogwaardige interieurwinkels, interieurarchitecten, stylisten en projectinrichters inmiddels vaste klant zijn. Vooral uit het zuiden van het land en ook in België. Professionals die dezelfde liefde voor het vak en de producten voelen als Elvis zelf. Eerlijke meubelen, exclusieve lampen, prachtige materialen.

Meer informatie:
Elvis Josepha Collection
[email protected] 
www.elvisjosephacollection.nl 

Publicatiedatum: