Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directeur voor Light + Building

Maria Hasselman zette Light + Building op de kaart om 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de sector te worden. Nu zal zij het stokje overdragen aan haar opvolger die de vakbeurs voor verlichting en gebouwentechnologie naar de toekomst gaat leiden. Deze maand draagt ​​Maria Hasselman de leiding van Light + Building over aan Johannes Möller.



Johannes Möller is voortaan verantwoordelijk voor het toekomstige succes van Light + Building. De afgestudeerde vakbeurs- congres- en eventmanager heeft jarenlang verkoopervaring opgedaan met de Prolight + Sound-vakbeurs voordat hij vier jaar als persoonlijk assistent van de president en CEO van Messe Frankfurt werkte. Vervolgens werd hij in 2017 benoemd tot directeur van het Brand Management and Development Team in de Technology Business Unit van het bedrijf.
 
Johannes Möller is duidelijk over de uitdagingen waar de verlichtings- en gebouwdienstensector voor staat. “Mijn doel is om voor alle betrokkenen de beleving van de beurs te vergroten, onder meer door het gebruik van digitale kanalen. Daarom zal het portfolio binnenkort worden aangevuld met een verscheidenheid aan formaten, zoals podcasts, online product- en trendshows en internetdiscussiefora”, zegt Möller. “Tegelijkertijd lijdt het geen twijfel dat persoonlijke ontmoetingen onvervangbaar zijn. Dit geldt niet alleen voor vertrouwenwekkende maatregelen en productkwaliteitsanalyse, maar natuurlijk ook voor netwerken en de uitwisseling van ideeën en informatie. Ik kijk er naar uit om dit doel te bereiken door de nauwe samenwerking met onze samenwerkingspartners, de verenigingen ZVEI en ZVEH, voort te zetten”, voegt Möller toe.

Lees hier het hele persbericht.

Publicatiedatum: