Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dubbelslag voor Occhio, Mito lineair wint tweemaal goud

Het lineaire Mito-systeem van verlichtingsfabrikant Occhio inspireert bijna iedereen - ook de jury van de German Design Awards en de iF Design Awards. De innovatieve verlichtingsserie heeft tweemaal de hoogste onderscheiding behaald. Axel en Susann Meise hebben met trots de German Design Award in ontvangst genomen. De iF Awards werden in mei uitgereikt.



Mito linear is Occhio's creatie voor klanten die op zoek zijn naar multifunctionele verlichting, die zich onderscheidt door een samenhangend design en lichtkwaliteit - zowel thuis als op het werk. De jury van de German Design Award was zo onder de indruk van deze innovatieve serie armaturen dat ze het systeem haar gouden onderscheiding gaf.

Intelligent, doordacht, spannend: De nieuwe armatuurserie Mito linear van Occhio combineert een minimalistisch design met de modernste lichttechnologie om perfect licht te produceren - zowel op het werk als in de privésfeer. Het waren deze kwaliteiten die de vakjury van de German Design Award hebben gewonnen. De innovatieve armatuurserie werd bekroond met de hoogst mogelijke eer: Goud in de categorie Excellent Product Design: Verlichting.



"Met de nieuwe Mito is Occhio erin geslaagd een architectonisch armatuursysteem te ontwikkelen dat voor elke ruimte in een woon- of werkruimte het juiste licht levert en nieuwe mogelijkheden voor het lichtontwerp creëert", aldus de vakjury. De jury was vooral onder de indruk van de precieze afwerking en de algemene hoge kwaliteit van het licht en de materialen. Het holistisch ontwikkelde systeem met zijn innovatieve technische functies maakt een vrijwel onbeperkte uitvoering mogelijk. "Een fantastisch armatuurproduct dat de mogelijkheden van planners en architecten enorm uitbreidt en voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van kwaliteit, esthetiek en functie", aldus de jury.

Meer informatie:
Occhio
www.occhio.de 

Publicatiedatum: