In memoriam: Claudia Saarloos

Op 24 juni jl. is Claudia Saarloos van Claudia Instyle overleden. "Ze was een ongelooflijke vakvrouw, zeer geliefd bij klanten en ook graag gezien op het ETC", vertelt Jos van Schendel, die met Roomservice uit Dorst een showroom in het ETC heeft. "Haar perfectionisme, de wil om alles perfect te doen is haar ook fataal geworden", weet Jos. 

Met haar ruim 20 jaar ervaring als interieuradviseur was Claudia Saarloos, moeder van twee dochters, een bekende in het interieurwereldje. Recent was ze een nieuw bedrijf gestart voor styling en interieuradviezen onder de naam: Claudia InStyle. Met dit platform wilde ze haar rijke en onderscheidende stijl op het gebied van wonen, lifestyle en fashion verder vorm geven en klanten inspireren met de laatste trends. Claudia had een voorliefde voor Italiaans design. Dit zag je terug in de collecties waar zij o.a. mee werkten: Minotti, Giorgetti, Flexform, Missoni Home, B&B Italia, Terzani.

Claudia hield van een persoonlijke aanpak. "Alvorens een interieur te creëren vind ik het belangrijk mijn opdrachtgevers beter te leren kennen."

De op 20 mei 1970 in Schiedam geboren Claudia overleed op 24 juni in Oelegem (België). Vrienden en bekenden van haar reageren veelal geschokt, zoals ook blijkt uit de reactie van Isabel Devuyst op Facebook:

Lieve Claudia, ik kan nog steeds niet geloven dat je er niet meer bent! Elk huisje heeft zijn kruisje, maar dat dat van jouw zo zwaar om dragen was, daar had ik geen idee van, je was altijd zo vrolijk... veel sterkte gewenst aan al je dierbaren en vooral aan de meisjes waar je zo fier over was! Xxx

Claudia met Jos van Schendel op een feestje bij 5PM Social Club BV. "Claudia hield wel van een feestje", weet Jos.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.