Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloomingville viert twintigjarig bestaan met jubileumcollectie

Het internationale interieurbedrijf Bloomingville viert zijn twintigjarige bestaan met een herfst-wintercollectie bestaande uit drie exclusieve anniversary-edities en een nieuwe designlijn: Ivory. De drie jubileumedities zijn ontworpen met de beroemde Scandinavische esthetiek in gedachten. Bloomingville introduceert een jubileum-barset, de nieuwe servies serie Elsa en milieubewust textiel.



De prachtige nieuwe Anniversary bar-set is uitgevoerd in zilver en bevat alles wat je nodig hebt om frisdranken te maken of gekoelde wijn en snacks te serveren in zilveren kommen. Het prachtige aardewerk servies Elsa is versierd met leuke decoratieve stippen en lijnen. Nieuwe plaids en kussens van gerecycled katoen met prachtige prints zijn een eerbetoon aan gezelligheid en het Deense concept van ‘hygge’, en zijn geïntroduceerd voor koudere dagen en ter decoratie. Alle drie de jubileumedities zijn een weerspiegeling van de prachtige wijze waarop Bloomingville collecties ontwerpt die een vrolijke informele sfeer in huis brengen. De jubileumstijlen beloven het seizoen extra speciaal te maken. De Ivory-designlijn biedt aangename stijlen in tijdloze kleuren, die zijn gemaakt van zachte materialen en ronde vormen hebben. Ivory wil iedereen versteld doen staan ​​met zijn romige tinten en zijdeachtige uitstraling en zijn stijlvolle ronde silhouetten en ton-sur-ton kleuren. De Ivory-look zal een geweldige verschijning zijn in elk huis.



De Cosy-designlijn creëert een populaire eclectische sfeer met zijn warme kleurenschema, de breedte van zijn prachtige decor, materialen, en patronen, en helende tinten van warme karamel, antiek goud en terracotta, perfect voor een ontspannen en persoonlijke styling. Cosy creëert een etnisch tintje voor de herfst door een veelvoud aan franjes en kwastjes te introduceren, evenals een nieuwe selectie woonaccessoires en exclusief textiel. Cosy biedt veel stylingmogelijkheden.



De Scandinavische designlijn is ontworpen zonder concessies te doen aan de strakke lijnen of het rustgevende kleurenschema, en heeft een sterke focus op handgemaakte en op kunst geïnspireerde decoraties. De nieuwe meubelstukken en persoonlijke galeriewanden hebben een eigentijdse uitstraling en komen in donkerblauw, as, stoffig groen en warmbruin, kleuren die mooi contrasteren met elementen van helder hout en elegant vlechtwerk. De hoofdattracties zijn echter de meesterwerken van papier-maché - elke creatie zal zeker indruk maken.

Bloomingville is een internationaal interieurbedrijf dat in 2000 is opgericht en diep geworteld is in de Deense esthetische traditie. De unieke stijl van Bloomingville biedt een eigentijds ontwerp tegen toegankelijke prijzen.

Meer informatie:
Bloomingville
www.bloomingville.com

Publicatiedatum: