Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mobalpa loopt voor op de trends

Vandaag is meer dan ooit het interieur in het algemeen en de keuken in het bijzonder een design- en stijlstatement. De hedendaagse keuken is strak, minimalistisch en met een monochroom kleurenpallet. Mobalpa speelt in op deze trends en biedt ontwerpen en oplossingen op maat, met oog voor de kleinste details. Mobalpa, producent van onder andere keukens en badkamers, laat weten dat zij al voorlopen op deze trend.



Monochrome trend

Het gebruik van een enkele kleur in het ontwerp van de keuken wint aan populariteit. De monochrome trend zorgt voor een minimalistisch effect en heeft een warme en harmonieuze uitstraling. De kleurnuances creëren een bijzonder reliëf in de keuken. Mobalpa integreert dit designelement in zijn op maat gemaakte ontwerpen.



Toon op toon in de keuken
Een monochromatisch design tot een goed einde brengen is geen kinderspel, maar het is een trendy keuze die niemand onverschillig laat. De keuze van de kleur en zijn nuances is essentieel, evenals die van de afwerking: mat, glanzend, satijn … De juiste combinatie van kleurnuances, materialen en texturen maakt het verschil! Ze maakt van een steriele witte keuken een visueel grote ruimte en straalt elegantie uit. Het ‘less is more’ principe is hier meer dan ooit van toepassing. Greige en lichtgrijze tinten vormen een perfect alternatief voor wit, zonder in te boeten aan helderheid en zachtheid.



Donkere tinten
Ook donkere tinten lenen zich perfect voor een monochroom minimalistisch ontwerp. Deze tinten geven de ruimte een eigentijds karakter, zonder te zwaar of donker aan te doen. Verrijkt met houten accenten of slimme verlichtingsoplossingen geïntegreerd in de meubels, komen donkerblauw, zwart of chocoladebruin prachtig tot hun recht. Tot slot versterkt de indeling en afwerking van de keuken het monochrome effect.



Toon op toon, ook in de intieme ruimtes
Ook in de slaapkamer, dressing of badkamer misstaat een monochroom design niet. Het versterkt het ruimtegevoel en geeft een heel andere uitstraling aan de kamer. Kiest men voor een totaal witte look, is met zeker van een tijdloze maar moderne uitstraling. Durft men kleur bekennen, dan is men zeker van een elegante, ontspannen sfeer. Door de ruimte af te werken met enkele contrastelementen, planten, houten accenten of decoratieve details, wordt het geheel naar een hoger niveau getild.



Zwevende Planken
Een sierlijke, handige en open opbergoplossing, die als het ware in de ruimte zweeft. Met hun minimalistische karakter brengen de legplanken reliëf in de keuken en kunnen ze op een mooie en handige manier een hoek accentueren. Zo kan men in het bovenste gedeelte van de keuken boeken, bokalen of andere decoratieve voorwerpen opbergen zonder de ruimte te verzwaren.



Inbouwnissen
Nissen in een kookeiland verlichten de ruimte en geven een mooi perspectief. Ze zijn perfect in open keukens en vormen een harmonieuze link tussen de eetruimte en de salon. In de hoeknis van het werkblad worden mooie huishoudtoestellen in de kijker gezet of wordt een gezellige hoek gecreëerd waar men in alle rust geniet van een kopje thee of koffie.

Meer informatie:
Mobalpa
www.mobalpa.be  

Publicatiedatum: