Jan Dossche (58) van jubilerend bedrijf USFLoors International:

"Grootste uitdaging is om de COREtec boodschap tot in alle hoeken van Europa te brengen"

Deze week, om precies te zijn op 30 juni, is het exact vijf jaar geleden dat de gebroeders Jan en Piet Dossche in Kruishoutem een contract ondertekenden.Hiermee was de oprichting van USFloors International in Europa een feit. We leggen President Jan Dossche, die afgelopen maandag zijn 58e verjaardag vierde, een aantal vragen voor. 

Vandaag deel 02/02 (Klik hier voor deel 1.)

Spelen vintage en visgraat een hoofdrol in 2020? 
Jan: "Het zijn stijlen die 'in' zijn momenteel, maar het blijft gereserveerd voor een bepaald type klant. COREtec® neem hierin een leidersrol met een uitgebreid aanbod aan decoren.
Fabrikanten stellen alles in het werk om de plaatsing van vloeren te vereenvoudigen. Kliksystemen in alle soorten vloeren zijn daarvan het bewijs. Wat is de toegevoegde waarde van een professional als doe-het-zelvers het allemaal eventueel zelf kunnen?
Het merendeel van de COREtec® klanten laat hun geliefde vloer plaatsen door een vakman. Het kliksysteem staat een zwevende plaatsing toe zonder extra kosten voor uitbreken of extra voorbereiding van de ondervloer. Voor de vakman neemt het aantal plaatsingen toe door de enorme tijdswinst en stijgt dus ook de profitabiliteit!"

Is ecologisch tegenwoordig het grote goed?
Jan: "Environment & ecologie zijn verplichte onderdelen in de bedrijfsvoering."

Wat vindt u van de huidige situatie in de vloerenwereld?
Jan: "Zoals in iedere andere industrietak is er een constante evolutie door vernieuwing en ontwikkeling.
COREtec® creërde de huidige categorie van de meerlaagse watervaste vloeren die de (enige?) groei voor zijn rekening neemt binnen het totale vloerenaanbod! Specialisten voorspellen een groeispurt die over enkele jaren tot een kwart van de totale kunststof vloerbedekking zou uitmaken."

Wat zijn de COREtec® producten van de toekomst?
Jan: "The future is now! COREtec® is op zich zo disruptief binnen de vinyl en LVT categorie dat het nog vele jaren vernieuwend en futuristisch de klanten die er voor het eerst met in aanraking komen, overtuigt van zijn unieke eigenschappen!
Ik vermeld graag dat naast COREtec® The Original, COREtec® Stone mt de CERATOUCH collectie is geïntroduceerd in de voorbije periode."

Wat is de toegevoegde waarde van COREtec® voor de klanten? Jan: "De toegevoegde waarde voor onze COREtec® B2B-klanten is dat zij een premium product kunnen verdelen dat qua constructie, afmeting, esthetiek en textuur elke consument aanspreekt. Ondersteund door een reward winning marketing en perfecte service – 72h leverings garantie in heel Europa – gekoppeld aan het grootste aanbod in decoren en kleuren – momenteel 208 vloeren in voorraad met diverse matching afwerkingsprofielen, bieden we onze geselecteerde klanten het snelst groeiend vloerenmerk! Een uitgekiende en streng nageleefde prijsstructuur laat toe dat COREtec® dealers naast een sterk verhoogde verkoop op een veel hoger resultaat mogen rekenen!"

Wat is de grootste uitdaging voor COREtec® in de komende jaren?
Jan: "De COREtec® boodschap brengen tot in alle hoeken van Europa!"

Gelooft u in leasing in plaats van het kopen van Home & Deco producten?
Jan: "Net zoals met bedrijfswagens zie ik deze financieringsvorm eerder in het commerciële circuit zijn nut bewijzen dan in het residentiële. De logistieke uitdaging lijkt me niet onoverkomelijk, het bepalen van de levensduur en de re-sale value na afloop is minder voor de hand liggend.
Nu ik erover nadenk, COREtec® met zijn zwevende plaatsing en sterke garantie voorwaarden zou wel eens de ideale vloer kunnen zijn voor een dergelijk instrument!"

Meer informatie: www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.