Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Next125 lanceert innovatief product 'dat beweging in de keuken brengt'

Next125 lanceert een innovatief en authentiek product dat beweging in de keuken brengt. De nieuwe next125 trolley scoort met zijn tijdloos elegante design, multifunctionele karakter en mobiliteit. Of u de trolley nu gebruikt als flexibele opbergen werkplek in de keuken, als bijzettafeltje voor een grote groep gasten, als elegante huisbar of als hulpje buiten op het terras bij het barbecueën: dit multifunctionele wonder past in diverse wooninrichtingen en is een ware allrounder. Op een mooie en intelligente manier past hij ook feilloos in een moderne levensstijl. De trolley overstijgt met glans zijn zuivere servicefunctie en zorgt voor een stijlvol statement.

''De keuken is tegenwoordig steeds meer een multifunctionele leefruimte. Bij het ontwikkelen van deze flexibele trolley hebben we hiermee rekening gehouden. Zijn vorm is opvallend en grafisch gezien een echt juweeltje. Ondanks het puristische, kubusvormige corpus oogt het verrijdbare keukenkastje licht en luchtig. Het contrast tussen het onyxzwarte aluminium corpus en de accessoires van eiken natuur straalt een tijdloze elegantie uit“, aldus Markus Schüller, zaakvoerder van next125.

De sympathieke keukenhulp is verkrijgbaar in drie varianten: als keuken-, serveer- en bartrolley. Het frame is bij de drie varianten hetzelfde: vier zwenkwielen die geschikt zijn voor parketvloeren en een staafgreep in onyxzwart. Dankzij de uitrusting in eiken natuur kan de gebruiker het meubelstuk helemaal aanpassen aan zijn eigen behoeften. De next125 trolley past perfect onder de next125 kooktafel, maar kan ook als mobiel keukenblok worden gebruikt.

Over next125
next125 is het internationale premiummerk van Schüller. Wat de keukens van next125 typeert, is de liefde voor detail. Vertrekkend vanuit de waarden van de keukenfabrikant, verbindt next125 ambachtelijk werk, techniek, design en toparchitectuur met moderne industriële productieprocessen. Het resultaat? Ongelofelijk elegante keukens met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, voor klanten die kiezen voor topkwaliteit en topdesign binnen het medium- en topsegment van de markt. De producten van next125 hebben al meerdere designprijzen in de wacht gesleept: de German Design Award, de Red Dot Award enz.

www.next125.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven