Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonne-energie voor aan de muur

Minimale dikte, verminderde installatieafstand van de muur en een innovatief technologisch hart dat het verwarmt. Dit zijn de kenmerken van Scirocco H's nieuwe stalen stralingspaneel: Zonne-energie.Net als het hydronische model behoudt het één van zijn onderscheidende kenmerken: de dikte van 14 mm, waaraan het echter een nog kleinere afstand tot de wand toevoegt (slechts 4 cm). Hierdoor kan het paneel dichter bij de wand worden geplaatst voor een nog minimaler en discreter esthetisch resultaat.

Maar de echte innovatie van Sunshine Energy is de technologie die bestaat uit een resistief verwarmingscircuit in een laagdikte siliconen mantel: een speciale technologie die een uitstekende warmte-uitwisseling mogelijk maakt tussen de verwarmingselementen en het metalen oppervlak van de radiator, om een maximaal thermisch rendement te garanderen en het warmteverlies te beperken.

De nieuwe radiator wordt verkocht met een draadloze kit, uitgerust met een kamerthermostaat voor een ideale temperatuurregeling en om het energieverbruik onder controle te houden.
Andere accessoires zijn onder andere een mantelhaakje, een handdoekhouder en een handdoekhouder.

Sunshine Energy kan worden besteld in de 67 kleuren van de Scirocco H-serie en in drie maten: 360mmx1200mm, 360mmx1500mm en 510mmx1800mm, met zowel verticale als horizontale installatie.

Meer informatie:
Scirocco
www.sciroccoh.it

Publicatiedatum: