Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Edwin v/d Berg van Monte Design over nieuwe modellen Verikon:

''Door het koude uithardende vormschuim, behouden de meubels jaar na jaar hun vorm''

Het Deense merk Verikon ontwerpt, produceert en exporteert moderne zitmeubelen naar de markt in Europa, het Midden-Oosten, Aziƫ en de VS / Canada. Edwin van den Berg van Monte Design Agenturen heeft dit merk in zijn portfolio en deelt de nieuwste modellen.


Cold molded high density foam!

''We bieden een origineel ontwerp op basis van de hoogste kwaliteit van vakmanschap. We hebben een breed scala aan afwerkingsmaterialen, zowel stoffen als leer, evenals hoogwaardige componenten voor langdurig gebruik. Alle producten worden enkel in Europa gemaakt. Het beste designtalent, de nieuwste apparatuur en de beste materialen zijn essentieel voor ons voortdurende succes bij het raken van de harten van designbewuste consumenten.''

De producten van Verikon zijn gebouwd rond een frame van gesmeed metaal, met 360 graden koud uithardende vormschuimmodellering die bekleed zijn met hoogwaardige stof of leer van toonaangevende Europese leerlooierijen. Vormgegeven voor comfort - gemaakt voor het leven. Edwin: ''De meubels zijn bedoeld om te worden gebruikt als een natuurlijk onderdeel van het dagelijks leven. Daarom gebruikt het Deense merk koud uithardend vormschuim met hoge dichtheid en hoge elasticiteit. Dit zorgt ervoor dat de meubels jaar na jaar hun vorm en flexibiliteit behouden.''

Edwin besluit: "De relaxfauteuils zijn kwalitatief erg goed en voorzien van een goed werkend mechanisme. Daarnaast heeft Verikon de kwaliteiten om van molded foam (vormschuim) bepaalde vormen in de stoelen te maken, wat niet elke fabrikant kan."

Monte Design heeft naast Verikon ook Infiniti Design, Erelita, Kermes Salotti en Bauwens in zijn portfolio. Daarnaast zijn de producten te bezoeken in de vaste showroom in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Meer informatie:
Monte Design Agenturen
Herenstraat 12
3438 AJ Nieuwegein
06-44837677
[email protected]   
www.montedesign.nl   

Verikon
www.verikon.com