Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Deli Home neemt softwareontwikkelaar over

Deli Home, een participatie van NPM Capital, producent en distributeur van constructieve & decoratieve woonproducten, maakt bekend dat zij Numdata, producent van ontwerp-, planning- en productiesystemen voor de meubelindustrie, heeft overgenomen.Numdata is de producent van online configuratoren waaronder de Deli Home kastenconfigurator. Deli Home is derhalve verheugd aan te kondigen Numdata te hebben overgenomen om in samenwerking met haar eigen software development tak Unicon Creation verdere ontwikkelingen vorm te geven. Ontwerp en productie van meubels is ingewikkeld. Numdata maakt dit met haar digitale oplossingen eenvoudig voor de gebruiker. Dit past perfect binnen de visie van Deli Home om complexe maatwerkoplossingen simpel te maken. Hierdoor wordt vakmanschap voor iedereen bereikbaar en bouwt Deli Home verder aan de digitale timmerfabriek van de toekomst.

Frank Schepers (Algemeen Directeur Numdata): “Onze ambities zijn volledig in lijn met die van Deli Home, wij zijn dan ook verheugd als onderdeel van Deli Home door te kunnen bouwen aan onze producten en een bijdrage te kunnen leveren aan de visie van Deli Home om vakmanschap voor iedereen bereikbaar te maken door de inzet van onze software.”

Victor Aquina (CEO Deli Home): “Numdata biedt ons een kans om versneld te investeren in de verdere digitalisering van maatwerk productie voor verschillende van onze assortimenten. Dit past perfect binnen onze strategie.”

Over Deli Home
Deli Home is bekend van de merken CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. Het bedrijf is producent en distributeur van de productgroepen hout, deuren, vloer & trap, opbergen, horren en sanitair waarbij hout de verbindende factor is tussen alle productgroepen. Deli Home heeft 1600 medewerkers, is actief in 10 landen en realiseert een omzet van € 330 miljoen in de kanalen doe-het-zelf, woninginrichting, bouwmaterialengroothandel en via online retailers.

Over Numdata
Numdata is opgericht in 1990 werkt niet alleen aan de ontwikkeling, maar ook de implementatie en ondersteuning van haar systemen met gebruikers in de BeNeLux, Duitsland en Scandinavië. Het vlaggenschip van Numdata is Ivenza&trade. Dit is een web based softwarepakket dat productiebedrijven in de meubelbranche in staat stelt extreem snel te ontwerpen en daarna vergaand geautomatiseerd te produceren.

Meer informatie:
Deli Home
www.deli-home.com

Numdata
numdata.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven