Glooiende gazons, stenen patio's bij de beek en een helikopterplatform

Concurrent Tesla koopt duurste huis ooit in geschiedenis van Utah

Hybride truckbedrijf en Tesla-concurrent Nikola Motor heeft onlangs een waardering van ongeveer $3 miljard ontvangen en CEO Trevor Milton verspilt geen tijd met het verspreiden van wat geld. Hij heeft onlangs $ 32,5 miljoen uitgegeven aan een boerderij van 2000 hectare in Utah, een bedrag dat tot de duurste residentiële verkopen in de geschiedenis van Utah behoort.

Het schilderachtige landgoed ligt ongeveer 80 kilometer ten oosten van Salt Lake City, waar Nikola Motor vijf jaar geleden werd opgericht. Vinny Smith, oprichter van Toba Capital en voormalig CEO van Quest Software, was de verkoper.

Het pand, ook wel bekend als Riverbend Ranch, heeft een oppervlakte van 16.800 vierkante meter in cabinestijl, recht tegen het water. Buiten bevinden zich gazons en lounges, waaronder een verzonken vuurplaats en een overdekte eetpatio, die uitkijken op de beek.


Bekijk hier alle foto's van het landgoed.

Binnen omvatten omvangrijke woonruimtes enorme boekenkasten van walnoot, hickoryvloeren en met de hand gesmeed ijzerwerk. Een kamerhoge stenen open haard verankert de uitgestrekte grote kamer en een mahoniehouten bar bevindt zich in de aangrenzende woonkamer onder cassetteplafonds.

Er is ook een keuken met een dubbel eiland, een grote biljartkamer, een bioscoop, een wijnkelder, een kantoor en een fitnessruimte. De ronde master suite, een van de acht slaapkamers en 8,5 badkamers, breidt uit naar een lounge met uitzicht op het water.

Aan de overkant van het pand is een schuur aan de rivier met een uitkijkplatform omgebouwd tot een pension. Het beschikt over balkenplafonds, lambrisering, stenen open haarden en veel ruimte om te entertainen. Glooiende gazons, stenen patio's, een tennisbaan, een helikopterplatform en meerdere garages maken het pand compleet.

Bekijk hier alle foto's van het landgoed.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven