''Zelfs als er zoveel is veranderd, willen we een ongeëvenaard platform creëren''

Organisatoren van imm cologne geven update

There is no business like... more business. Maar hoe het te vinden en de motor weer aan de praat te krijgen in het licht van de huidige uitbraak van het coronavirus, is de vraag die de hele industrie probeert te beantwoorden. Dit is precies waarom het team van imm cologne onder leiding van Matthias Pollmann en Claire Steinbrück werkt aan het produceren van een imm cologne die een succesvolle doorstart voor de hele sector zal bevorderen. "We willen een gevoel van een nieuw begin creëren dat een verlangen naar het nieuwe in de hele industrie en met name in de detailhandel en groothandel stimuleert. In deze buitengewone tijden willen we de interieurindustrie helpen om haar nieuwe producten tot leven te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat de Duitse markt qua kracht en herstelpotentieel vrijwel ongeëvenaard is. Daarom is het voor de industrie en de vakbeurs van cruciaal belang om nu samen te werken bij het opstellen van gezamenlijke plannen voor de doorstart van hun activiteiten”, zegt Oliver Frese, Chief Operating Officer van Koelnmesse.


Links het team van Mobitec op de imm cologne 2020.

"Imm cologne in januari 2021 zal de eerste interieurshow zijn die wordt georganiseerd na het uitbreken van de pandemie, en het zal bedrijven de mogelijkheid bieden om opnieuw persoonlijke contacten te leggen, wat we allemaal hebben gemist - en we zal ook onder deze uitzonderlijke omstandigheden tal van nieuwe, innovatieve ideeën presenteren. Ons doel is om netwerken tussen mensen en ideeën te vormen, om hen op weg naar gedeeld succes te leiden en zo een succesvolle doorstart voor de industrie te bevorderen", voegt Matthias Pollmann, Vice President Trade Fair Management, toe.

Het is face-to-face contact dat een beurs maakt. Om ervoor te zorgen dat dit soort netwerken veilig en zo productief mogelijk is, heeft Koelnmesse een reeks naadloos op elkaar afgestemde maatregelen ontwikkeld die de interactie tijdens het evenement zullen begeleiden. Het doel is om een ​​hoog niveau van professioneel vertrouwen te creëren en een omgeving te creëren waarin bedrijven kunnen groeien. Koelnmesse heeft haar maatregelen om de gezondheid van haar exposanten en bezoekers te beschermen samengevat in vier rubrieken: SHOW SAFE, MEET SAFE, STAY SAFE en VISIT SAFE. Deze rubrieken regelen de veilige interactie van deelnemers aan de vakbeurs en zorgen ervoor dat exposanten en bezoekers kunnen besluiten om het evenement vol vertrouwen bij te wonen. Met een bruto tentoonstellingsoppervlak van 280.000 vierkante meter tot haar beschikking, heeft imm cologne alle ruimte om grote aantallen deelnemers veilig te verdelen over het ruime terrein. Het narrowcasting systeem van Koelnmesse biedt nog een voordeel. Door de stands met grotere vloeroppervlakken te plannen, worden minimale afstanden gehandhaafd. Hierdoor wordt het aantal bezoekers aan een stand niet beperkt, mits een minimale afstand van 1,5 meter tussen alle deelnemers kan worden gerespecteerd. 'We zullen geschikte technologie inzetten om de verdeling van beursdeelnemers en bezoekersstromen te monitoren en waar nodig te reguleren', zegt Pollmann. Het veiligheidsconcept voor de aanstaande gezamenlijke locatie-evenementen omvat ook het beperken van het ticketingsysteem tot uitsluitend online tickets en het volledig registreren van alle deelnemers om de traceerbaarheid te garanderen.

Imm cologne 2021 wordt een speciaal evenement omdat door COVID-19 zo veel is veranderd. Een hele reeks gevestigde ideeën over hoe we ons leven bedenken, onze werkomgevingen organiseren en zich ooit gedroegen terwijl consumenten nu worden ondervraagd en herzien. De digitalisering is de afgelopen weken en maanden fenomenaal versneld en de digitale transformatie vordert nu snel met een snelheid die voorheen ondenkbaar leek. "Zelfs als veel dingen in januari 2021 anders zullen zijn dan ze normaal zouden zijn, worden we gedreven door de visie om een ​​ongeëvenaard platform voor zaken en inspiratie te creëren op imm cologne 2021. We zullen ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat het internationale interieur De ontwerpindustrie kan het nieuwe jaar beginnen met een nieuw elan en energie ”, besluit Pollmann.

www.imm-cologne.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.