Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oosterse sferen voor op de muur

Voor de Asian Lattice collectie doken de ontwerpers van Graham & Brown in hun rijke archief. Zo ontstond een eigentijds Oosters behang. Het is een hedendaagse inkleuring van een origineel behang uit het oude archief. Met deze moderne invulling krijgt een archiefstuk een nieuw leven. Het intrigerend Oosters kleurenpalet bestaat uit vier kleuren.



Asian Lattice Teal

De combinatie van een Oosterse juweelblauwe achtergrond met een koperkleurig geometrisch patroon heeft geresulteerd in behang Asian Lattice Teal.



Asian Lattice Sky
Asian Lattice Sky is voorzien van een gedurfde, kobaltblauwe achtergrond in combinatie met moderne, zilveren metallic details.



Asian Lattice Saffron
Hier wordt een traditioneel, Oosters patroon gecombineerd met modern, zilver metallic. De saffraangele achtergrondkleur zorgt voor een levendige uitstraling. Het zilveren, geometrische ontwerp geeft een moderne kijk op een klassieke compositie.



Asian Lattice Blush
De kalmerende, moerbeikleurige achtergrond, versierd met een trendy koperen patroon zijn de kenmerken van behang Asian Lattice Blush.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com

Publicatiedatum: