Tafellamp geïnspireerd op waterstraal fontein

FontanaArte presenteert Fontanella, een nieuwe tafellamp ontworpen door Federico Peri.

Federico Peri's eerste samenwerking met FontanaArte dateert van 2017, met de galeriefamilie van vloer- en wandlampen, en drukt concepten uit die betrekking hebben op materialen: authentiek, doorleefd, die niet alleen esthetische normen betreffen, maar een echte ontwerpfilosofie vertegenwoordigen waaruit elke type project begint. Of het nu gaat om meubels, een installatie of een interieur.


 
Galerie is een eigentijds project met een retro bord. De materialen die gebruikt zijn: glas, marmer, metaal en leer beschrijven authenticiteit, in lijn met het DNA van het merk.
 
Het natuurlijke vervolg op deze samenwerking is de nieuwe Fontanella tafellamp. Lichtheid is het belangrijkste kenmerk en bevat enkele concepten die al met Galerie zijn uitgedrukt, zoals tijdloze esthetiek en de aanwezigheid van materialen die verband houden met het merk: metaal en glas, zoals in de historische traditie van FontanaArte.

Fontanella is gemaakt door de combinatie van twee glazen: de interne buis is van schroefdraad voorzien, gezandstraald en uiteindelijk verbonden met het bellenvormige geblazen glas. Wat de verwerking bijzonder verfijnd maakt, is het handmatig verbinden van de twee delen, wat de vaardige techniek van een vakman vereist. Bovendien is glas, dat altijd het materiaal bij uitstek is geweest van de FontanaArte-producten, het meest kristallijne op de markt.
 
Verkrijgbaar in 2 maten, elk in 3 verschillende afwerkingen: chromen voet, zwarte voet en messing voet.

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven