Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Ploeg zet de mens centraal

Duurzaamheid is een breed begrip, maar het komt er in het kort op neer dat in een duurzame wereld mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten. De Ploeg draagt hier graag haar steentje aan bij. 
Ploegstoffen worden in de basis ontworpen om te kunnen bijdragen aan een goede leefomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. De mens staat centraal. 



Sea & Ocean

Kamerhoge inbetweens gemaakt van aangespoeld oceaanplastic. Gedreven vrijwilligers van project U-turn verzamelen aangespoeld plastic op de oceaanstranden. Dit wordt vervolgens middels een innovatief recyclingsprocedé verwerkt tot Bionic garen en in combinatie met andere vezels verwerkt tot onze duurzame gordijnstoffen Sea en Ocean.

Doordacht duurzaam
De Ploeg is officieel ISO 14001 gecertificeerd. Een internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen. De Ploeg stelt zich daarmee ten doel om milieurisico’s van bedrijfsvoering te beheersen en zelfs te verminderen.



Unbottling beauty
Deze kwaliteiten bestaan voor 65% uit garen van gerecyclede plastic flessen. Dat wordt verweven tot duurzame weefsels. Het bijzondere materiaal wakkerde onze creativiteit aan en inspireerde ons tot twee varianten. Mesh is de serene uni versie en Rise een digitaal gedrukte print in diverse subtiele verlopende tinten en tonen.

Efficiënte productieprocessen
De Ploeg heeft naast eerlijke productieprocessen aandacht voor hernieuwbare materialen. "We voegen daar nog een nieuwe dimensie aan toe door niet alleen grondstoffen maar ook ontwerpen te hergebruiken. We geloven in originaliteit en doordacht design. Maar waarom zouden we een goed ontwerp vervangen als we het ook opnieuw kunnen uitvinden en revitaliseren?", aldus een woordvoerder van De Ploeg.

De Ploeg brengt de drie kwaliteiten (Forecast, Korn en Wisper) nogmaals uit maar dan in een nieuwe reeks kleuren. 

Meer informatie:
De Ploeg 
info@deploeg.com  
www.deploeg.com  

Publicatiedatum: