Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dekton zorgt voor een vleugje mysterie

Badkamers anno 2020 zijn stijlvol en stralen warmte en wellness uit. Donkere kleuren en materialen bieden een intiem gevoel waar je heerlijk kunt ontspannen en relaxen. Voor de realisatie van zo’n donkere badkamer introduceert Cosentino de nieuwe mysterieuze kleur Dekton Eter. Deze maakt onderdeel uit van de Portfolio’20 collectie van Dekton. Zeven kleuren die allemaal zijn geïnspireerd op authentieke natuurstenen.



Dekton Eter biedt met een donkere granieten structuur in zwart- en grijstinten een achtergrond met rustige contrasten, die tegelijkertijd ook een sterke eigentijdse uitstraling heeft.

Dekton heeft praktische eigenschappen voor toepassing in de badkamer, het is vlekbestendig, non-poreus en gemakkelijk te onderhouden. Het materiaal kan zowel op de badkamervloer, als douchewand of als werkblad voor op een badmeubel worden gebruikt. 

Meer informatie:
Consentino
www.cosentino.nl 

Publicatiedatum: