Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe zwartchromen en champagnekleurige douchevloergoot

Geberit breidt CleanLine assortiment uit

Een hedendaagse badkamer toont een variatie aan materialen, kleuren, structuren en afwerkingen. Glanzend chroom wordt steeds vaker vervangen door nieuwe - vaak metallic - kleuren in een glanzende of matte afwerking. Inspelend op deze ontwikkeling breidt Geberit haar assortiment CleanLine douchevloergoten uit met de nieuwe CleanLine80. Dit model is zowel qua design als techniek verbeterd en het kleurenpalet valt direct op: er kan nu - naast rvs - ook gekozen worden uit de nieuwe metallic kleuren champagne en zwartchroom.

In 2015 introduceerde Geberit de douchevloergoot CleanLine in roestvaststaal. Deze douchevloergoot was én is in alle opzichten innovatief. De platte sifon heeft een hoge water afvoercapaciteit, is eenvoudig op maat te zagen om zo te voldoen aan de afmetingen van de douchevloer, is in een handomdraai schoon te maken en heeft een unieke - in de fabriek aangebrachte - afdichtingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken. Een fijne gedachte. In 2018 is het assortiment uitgebreid met de betegelbare CleanLine. De afdekplaat van deze vloergoot is in te leggen met de vloertegel, waardoor de waterafvoer opgaat in de tegelvloer en het water vrijwel onzichtbaar verdwijnt. De nieuw geintroduceerde CleanLine80 is een waardevolle toevoeging aan dit bestaande CleanLine assortiment: verbetering in design en techniek en de uitbreiding in trendy kleuren.
 
CleanLine80 douchevloergoot
Direct in het oogspringend is het kleurenpalet van de douchevloergoot: zwartchroom, champagne en geborsteld rvs. Het oppervlak is deels gepolijst en deels geborsteld. Deze nuance zorgt voor een chique uitstraling. Naast het kleurenpalet is het profiel van de CleanLine80 opvallend. Het profiel heeft een geïntegreerd afschot, waardoor het tegelwerk rondom de douchegoot maar aan één zijde van een afschot hoeft te worden voorzien. De afvoer beschikt vanzelfsprekend over de bekende pluspunten van de CleanLine serie, zoals de in de fabriek voorgemonteerde afdichtingsfolie en de eenvoudig verwijderbare kamvormige haarzeef.

De Geberit CleanLine80 kan zowel tegen de wand als in het midden van de douchevloer ingebouwd worden en is verkrijgbaar in de standaardlengtes 90 cm en 130 cm. Desgewenst kan deze ingekort worden voor een perfecte afwerking. Dit vergroot de ontwerpvrijheid in de badkamer.

www.geberit.nl 

Publicatiedatum: