Tien duurste bedden ter wereld

Een bed heeft voor bijna iedereen eenzelfde functie. De een stelt wat meer eisen dan de ander als het gaat om comfort. Het online platform Pure Luxe heeft een opsomming gemaakt van de duurste bedden ter wereld.

1. Baldacchino Supreme Bed – $6.300.000Het Baldacchino Supreme Bed komt van de hand van Stuart Hughes werd slechts tweemaal vervaardigd. Het bed is gemaakt van 24-karaat goud, kersenhout en cannopy wood. Om maar een paar karakteristieke elementen op te noemen. Of het bed z’n prijskaartje waard is, dat durven we te betwijfelen. Echter, het staat buiten kijf dat je met dit bed een zeer speciaal item in huis haalt. Mensen die dit bed kopen zullen het waarschijnlijk een koopje vinden – wij denken daar iets anders over.

2. Magnetic Floating Bed – $1.600.000Waar vrijwel alle bedden in deze lijst het moeten hebben van over  topaccenten en details, daar is dit bed gewoon buitenaards. Het bed is vrij simpel – zeker ten opzichte van de rest – maar herbergt wel een stukje briljante technologie. Magnetisme is al zo oud als Sint Juttemus, maar het feit dat het toegepast wordt in dit bed maakt het toch wel een zeer speciale creatie. Het bed kan tot 900 kilo dragen, maar weegt zelf wel een enorme 680 kilo. Logisch ook, er zijn een paar gigantische magneten nodig om dit bed zwevend te houden.

Bekijk hier de acht andere bedden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven