Focus bekroonde gashaarden collectie

Sinds de oprichting in 1968 heeft Focus altijd de grenzen van de innovatie verlegd, zowel technisch als esthetisch design, waarbij de strengste milieunormen worden nageleefd. Focus gashaarden bieden een constante en gelijkmatige warmteafgifte en hoge  energieprestaties.
Gas is een grote alternatieve warmtebron. Focus combineert altijd design met prestaties om de allerhoogste standaard haarden en kachels te creëren.

Focus heeft haar reputatie opgebouwd op R&D en heeft nu 17 gashaard modellen in de catalogus. Focus gashaarden bootsen het spel van vlammen in een authentiek houtvuur na. Alle gashaarden uit de Focus collectie zijn uitgerust met een CE-gecertifceerde  gasbrander, die zowel met aardgas en propaan kan werken. Het state-of-the-art verbrandingssysteem in Focus gashaarden garandeert het gebruiksgemak van hoge prestaties. De stilistisch meest revolutionaire haarden van Focus zijn verkrijgbaar in gasopties, van de Lensfocus, Curvifocus, Slimfocus en Boafocus tot de best verkopende Bathyscafocus en nog veel meer. De gashaarden zijn voorzien van een afstandsbediening en zijn eenvoudig in te stellen en te gebruiken, terwijl de houtvuren met een thermisch rendement van 70 procent of meer een uitstekende manier zijn om duurzame energie te gebruiken. Focus haarden zijn verkrijgbaar in meer dan 70 landen en er is keuze uit ruim 70 modellen. De onderscheidende ontwerpen worden alleen geëvenaard door hun technologie en energie efficiëntie.

Meer informatie:
Focus Creation
www.focus-fireplaces.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.