Open dagen USFloors in Waregem zijn in volle gang

'Jaar na introductie is verkoop COREtec Naturals overweldigend op de Nederlandse markt'

De open dagen van COREtec, waarop de nieuwste collecties worden getoond, zijn in volle gang. Verschillende bedrijven zijn hiervoor uitgenodigd. Afgelopen week was INTR. te gast, een gespecialiseerde groothandel in professionele raamdecoratie, vloeren en vloer technische materialen. Directeur Harry Elshof, Bart Terpstra en Joost Heijnen van INTR. lieten zich door Jan Dossche (President USFloors International), Nicolas Cnudde (Sales Benelux) en Stijn Windels (Marketing Directeur) informeren over de trends voor de komende periode.

Het gezelschap schoof na afloop van de meeting gezellig aan tafel. Te zien zijn links van voor naar achter: Stijn Windels, Harry Elshof, mevrouw Dossche, Joost Heijnen,Thibaut Lanchon (Technical Director USFloors) en rechts van voor naar achter: Philiep Caryn (Caryn Communication), Siska Clarysse (USFloors - COREtec®Internal Sales Dept.), Jan Dossche, Bart Terpstra (Commercieel Directeur INTR.) en Nicolas Cnudde. 

Harry Elshof was onder de indruk: "Opnieuw laat USfloors haar succesvolle innovatiekracht zien. Een jaar na introductie is de acceptatie en verkoop van de COREtec Naturals overweldigend in de Nederlandse markt.
Nu wordt de collectie en presentatie van Authentics by COREtec met enthousiasme ontvangen en na de vakantieperiode verschijnt opnieuw een revolutionair vloerenproduct COREtec Stone. Een volledig nieuw product als alternatief voor keramische vloeren. Indrukwekkend zijn de voordelen van COREtec Stone t.o.v. de traditionele keramische tegels, maar juist COREtec is bekend vanwege haar vele produktvoordelen en fantastische decoren. Daarna is er ook voor 2021 al een indrukwekkend programma van vernieuwingen in ontwikkeling.
COREtec is voor de markt en haar verdelers van groot belang. Zij zijn in staat de vloerenbranche revolutionair vorm te geven.  Als verdeler waarderen wij ook zeer de logistieke prestatie. Gezamenlijk zorgen wij ervoor, dat voorraden op peil zijn en blijven, ondanks de afgelopen coronaperiode", aldus de directeur van INTR.

Jan Dossche, President USFloors International bedankte Elshof "voor de mooie en lovende woorden. Ik wil graag op mijn beurt INTR. en in het bijzonder het vroegere Bosgoed-team bedanken om als overtuigde 'early believers' COREtec in de Nederlandse markt te zetten.
COREtec is inderdaad dé architect van deze nieuwe categorie vloeren. Die boodschap brengt INTR. als geen ander, via hun klantennetwerk, over aan de Nederlandse particulier.
De exponentiële groei, onze uitstekende leverservice, de constante innovatie, ik kan het alleen maar beamen en toewijzen aan het succes van een geslaagd partnership!", zei Dossche.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com

INTR.
www.intr.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.