Linolux shop-in-shop bij Verbruggen Keukens & Slaapkamers

Garant Nederland gaat samenwerking aan met bed-, bad- en keukentextielspecialist

Retailcoöperatie Garant Nederland kondigt met gepaste trots een nieuwe samenwerking aan met coöperatie Linolux, specialist op het gebied van bed-, bad- en keukentextiel. Verbruggen Megastore in Oss is de eerste vestiging die in samenwerking met Garant Nederland het shop-in-shop concept van Linolux in mei jl. introduceerde. Alle partijen zijn enthousiast over de samenwerking.

Familiebedrijf Verbruggen bestaat 37 jaar en heeft een omvang van 5000 m2 op de woonboulevard in Oss. Albertine Verbruggen runt samen met haar broer Martijn de winkel: ''In de afgelopen jaren heeft de verkoop van keukens, meubelen en bedden bij Verbruggen altijd een prominente plaats ingenomen. Door de toevoeging van de Linolux shop-in-shop hebben wij nu ook het bijbehorende textiel in huis, waar een enorme vraag naar was. Met deze passende aanvulling op het assortiment kunnen we ons met recht specialist noemen en bieden wij een compleet assortiment aan.''


V.l.n.r.: Albertine Verbruggen (Verbruggen Keukens en Slaapkamers), Thomas Cox (Garant NL), Femke Voskuilen en Yvette Bogaard (Linolux). 

Op initiatief van Garant Nederland is er een samenwerking gezocht met Linolux. Thomas Cox, directeur Garant Nederland: “Wij waren op zoek naar specialisten op het gebied van met name bedtextiel en vonden die bij Linolux. Door de samenwerking met deze specialisten aan te gaan creëren wij in onze winkels voortaan een nog completer aanbod op het gebied van slapen. Op deze manier loont samenwerking.” Daarnaast beschikt Linolux over vakkennis, ontzorgt het haar klanten door de marketing in eigen hand te nemen.

Ook Linolux is positief over de samenwerking: ''Wij zijn blij dat wij Verbruggen kunnen ontzorgen en kunnen voorzien in de behoefte van bed-, bad- en keukentextiel.'', vertelt Femke Voskuilen van Linolux. ''Er is veel vraag naar kwalitatieve producten, wat we ook duidelijk terug zien in de cijfers van onze webshop.''

Linolux bestaat sinds de jaren '80 en is onderdeel geweest van verschillende inkoopcombinaties. In 2013 is Linolux een coöperatie geworden en sinds 2017 geheel zelfstandig. De coöperatie bestaat uit een groep zelfstandige ondernemers die gezamenlijk in- en verkoopactiviteiten uitoefenen en gespecialiseerd zijn op het gebied van bed-, bad- en keukentextiel. De textielspecialist is een multibrandstore met momenteel 22 winkels verspreid door heel Nederland. Ook biedt het exclusieve private label collecties onder de merknamen Livello, Dreamstar en Polardream waarbij de klant centraal staat.

Femke: ''Wij bedienen de totale markt en begrijpen als geen ander wat het is om ondernemer te zijn. Daarnaast kent de coöperatie geen externe aandeelhouders. De organisatie richt zich volledig op dienstverlening richting de ondernemers."

Ook klanten van de woonwinkel in Oss reageren enthousiast op de collectie en zijn blij dat er een compleet aanbod in de winkel te verkrijgen is. ''De samenwerking tussen Garant en haar leden en de coöperatie Linolux biedt grote kansen voor de toekomst", besluit Thomas.

Meer informatie:
Garant Nederland
info@garant-nederland.nl 
www.garant-nederland.nl    

Linolux
info@linolux.nl
www.linolux.nl

Verbruggen Keukens en Slaapkamers
info@verbruggenoss.nl 
www.verbruggenoss.nl 
Woonboulevard Oss
Frankenweg 25-27
Tel: 0412 - 62 36 98 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.