Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarom COREtec vloeren voor elke woonruimte en -stijl een oplossing bieden

Een klassieke, landelijke, moderne of trendy woning, appartement, loft of studio? Nieuwbouw of ga je voor een gehele of gedeeltelijke renovatie? Een ding is zeker! De nieuwe COREtec vloeren bepalen voor een groot deel de look, feel en uitstraling van je woning. Ga je voor de collectie Essentials of Naturals of Mega Stone of toch voor COREtec STONE CERAtouch?  Kies je voor grote of eerder kleinere en smallere planken? Of opteer je voor tegelformaten? En welk decor?  De keuze mogelijkheden zijn best groot, zowel wat grootte/ formaat betreft als wanneer het op designs aankomt. COREtec geeft je wat meer informatie. 



COREtec heeft een breed assortiment aan dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Bij COREtec geloven ze sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk. COREtec vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk, passend in elke ruimte. De 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag, zorgen ervoor dat de vloer er levenslang goed uitziet.

COREtec The Original Essentials
‘De COREtec The Original Essentials collectie geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je woning. Met deze collectie kan je zowat alle kanten op. Diverse houtdesigns en steenmotieven zorgen voor een uitgebreid aanbod aan mooie tinten en patronen.’

COREtec Naturals
‘Esthetisch gezien kan je vele kanten uit. Er zijn heel wat mogelijkheden en imitaties van hout en steen voorhanden. COREtec vloeren zijn probleem oplossers en dit verklaart hun enorme populariteit. Het kleurenpalet is zeer groot. Net als de andere COREtec vloerencollecties  is dit gamma onderhoudsarm en eenvoudig en snel te installeren. Wij denken in oplossingen: stijlvolle, sterke vloeren bestand tegen het échte gezinsleven, kinderen en huisdieren.

COREtec STONE CERAtouch
CERAtouch is de jongste telg uit de COREtec familie van meerlagige harde vloeren. “We kunnen gerust spreken van een opmerkelijke innvovatie die van bij de start de vloerindustrie op zijn kop heeft gezet. CERAtouch combineert twee werelden: de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer.”

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com 

Publicatiedatum: