Interieurbedrijf Dôme Deco blikt tevreden terug op eerste weekend van homeshow

Het eerste Homeshow weekend van Dôme Deco zit erop. Het B2B interieurbedrijf pakte uit met haar nieuwe interieurcollectie voor FW 2020 - 2021, bestaande uit meubilair, accessoires, verlichting, tapijten en textiel.“Als ontwerper en producent van complete interieurconcepten zijn we maandenlang gepassioneerd bezig met het creëren van onze nieuwe collecties. Het doet ons dan ook deugd om tijdens deze, toch bizarre, tijden te merken dat onze klanten het vertrouwen in Dôme Deco volledig behouden en alsnog zeer verheugd zijn om de nieuwe settings te komen ontdekken."

Tanja Groeneveld van Decorieur: “We zijn vandaag bij Dôme Deco tijdens de Homeshow om de nieuwe collectie te komen ontdekken. Wij zijn er alvast zeer over te spreken en zijn enthousiast! We hebben al wat leuke dingen ingekocht en hopen dat de andere klanten net zo enthousiast zijn als wij.”“We richten ons op de projectmarkt en architecten maar anderzijds ook op retail met shopconcepten over de hele wereld. Ons publiek is aldus divers.” Toch merkten ze bij Dôme Deco dat er vanuit alle hoeken inschrijvingen binnenstroomden om langs te komen tijdens de Homeshow. “De respons tijdens het eerste weekend was alvast erg positief: de nieuwe collectie en bijhorende catalogus vallen erg in de smaak. Er wordt veel interesse getoond in het nieuwe concept en men is volledig mee met de Quality of Life denkwijze.”

Vraag de nieuwe catalogus aan via info@domedeco.com of download de online versie via www.domedeco.com 

"Centraal in de FW 2020 – 2021 collectie staat ten eerste Refinement, dat staat voor stijl in combinatie met strakke lijnen met high-end afwerkingen en details. We gaan de zintuigen stimuleren met vormen en texturen.""Anderzijds hebben we het tweede thema met de titel Purification. Dit staat voor eenvoud, ruwheid en appreciatie van de ingenieuze integriteit van natuurlijke materialen, kleuren en processen. De focus ligt op pure en authentieke vormen."

"We kijken alvast uit naar het tweede weekend dat plaatsvindt van 21 tot 23 juni. Inschrijven kan nog steeds; we zorgen met plezier nog voor de last minute luchthaven transfers en een exclusief verblijf in het Terhills Hotel dat volledig ingericht werd door Dôme Deco."

Meer infomatie:
Dôme Deco
www.domedeco.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.