Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Design van hoog niveau met Bora

De kookveldafzuiging Bora Pure is beschikbaar in 6 kleuren. Deze eyecatcher in het midden legt een accent in de keuken. Zo kunnen persoonlijke voorkeuren in iedere keuken worden geïntegreerd.

Een andere highlight is de automatische regeling van de afzuiging. Het afzuigvermogen wordt automatisch geregeld op basis van het huidige kookgedrag. Zo blijft er meer tijd over om te koken en hoef je niet voortdurend de motor handmatig te regelen. Het inductiekookveld biedt plaats aan maximaal vier pannen tot 24 cm.Bora Pure is ook op hoge vermogensniveaus stil: dankzij de nieuwe kookveldtechnologie de geoptimaliseerde en gepatenteerde luchtgeleiding in het apparaat zelf en het gebruik van een stille, moderne motor werkt Bora Pure ook op hoge vermogensniveaus stil. Er is geen afleiding tijdens het koken en gesprekken worden niet verstoord.

Bora Pure overtuigt met zijn materialen, zoals glaskeramiek van Schott, en zijn hoogstaande afwerking en is verkrijgbaar als versie met luchtafvoer of recirculatie. Dankzij het dunne ontwerp en het geïntegreerde recirculatiefilter blijft er maximale opbergruimte over. Veel plaats dus voor keukengerei, wat vooral in kleine keukens een enorm voordeel is.

Verdere kenmerken van deze Bora ontwikkeling, waarin geen standaardcomponenten zijn geïnstalleerd: een vetfilter met geïntegreerde vetopvangbak, een uiterst eenvoudig montageconcept en een groot onderhoudsgemak.

Meer informatie:
Bora
www.bora.com

Publicatiedatum: