Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Met de nieuwe luchtreinigers spelen we in op de vraag naar zuivere lucht in huis"

Zuivere lucht is belangrijk. Niet alleen buiten, óók in huis. Daarom introduceert Samsung een nieuwe line-up luchtreinigers. Zo kun je ze onder meer op afstand bedienen met een app. Het geluidloze model van de line-up is de premium ontworpen CubeTM AX47. 

“We weten allemaal dat zuivere lucht belangrijk is voor onze gezondheid”, vertelt Saskia Soeterbroek, hoofd productmarketing huishoudelijke apparaten van Samsung Nederland. “Steeds meer mensen zijn bezorgd over het inademen van lucht die vervuild is, bijvoorbeeld met chemicaliën, fijnstof, pollen of schadelijke gassen. Met de nieuwe line-up luchtreinigers spelen we in op de toenemende vraag naar zuivere lucht in huis. Dankzij de innovatieve technologieën hebben de nieuwe luchtreinigers een uitstekend zuiveringssysteem en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk.”Altijd gefilterde lucht 
De luchtreinigers zuiveren de lucht dankzij een drielaags filtratiesysteem. Ten eerste onttrekt het wasbare filter grote stofdeeltjes, zoals pollen en huidschilfers van huisdieren, uit de lucht. Ten tweede verwijdert het koolstoffilter verschillende potentieel gevaarlijke gassen, zoals formaldehyde, tolueen, ethylbenzeen en styreen1 uit de lucht. Tot slot verwijdert een ultrafijn HEPA-filter 99,97% van de meest minuscule stofdeeltjes uit huis.

Slimmer dan ooit
De nieuwe modellen zuiveren efficiënter dan ooit. Zo sporen de sensorsystemen vervuilde lucht op en kun je op de displays eenvoudig de informatie over de luchtkwaliteit in huis aflezen. Ook is het mogelijk om de luchtreinigers op wifi aan te sluiten. Op die manier kun je altijd en overal de luchtkwaliteit in huis checken én de reiniger op afstand bedienen met de SmartThings-app.

Meer informatie:
Samsung
www.samsung.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven