Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jong designlabel komt verrassend uit de hoek

Bultin presenteert nieuwe vazen en boort daarvoor nieuwe materialen aan. In samenwerking met natuursteenspecialist Hullebusch worden de gestileerde cilindervormige SOL vazen nu immers uitgebreid met drie natuurstenen. Daarnaast introduceert het ook VAL, een intrigerend wandobject speciaal voor een hoek bedoeld. Het jonge designlabel dat eerder al met de BUL-lampen voor het voetlicht trad, komt daarmee alweer verrassend uit de hoek. Beide objecten zijn terug te vinden op het platform Belgium is Design én zullen worden voorgesteld tijdens Fuorisaloni Digital, de digitale versie van de Milan Design Week, van 15 tot 21 juni.Tegenhaaks
“Deze uitvoeringen voegen een nieuwe dimensie toe aan ons gamma”, zegt Glenn Buydaert. “We werken hiervoor samen met Hullebusch, de absolute top in België op het vlak van natuursteen en de bewerking ervan. Ze hebben een hoge standaard en dat willen we met Bultin uiteraard zelf ook.” De kwalitatieve natuursteen zorgt er alvast voor dat deze vazen, in tegenstelling tot de uitvoeringen in polycarbonaat, perfect geschikt zijn voor outdoorgebruik. 

Nieuw in polycarbonaat is wel het wandobject Val. Bultin ziet dit als een teken aan de wand, in die zin dat het iets bijzonders doet met een hoek in een ruimte. Als wanddecorum verbindt het op een eigengereide manier kunst en decoratie. Het gebogen polycarbonaat van VAL is beschikbaar in drie uitvoeringen: blauw, rood of fumé en (re)vitaliseert een dode hoek of werkt als een soort tegenhaaks statement.

Meer informatie:
Bultin
[email protected]  
www.belgiumisdesign.be  

Publicatiedatum: