Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vlaamse weverij kijkt met goed gevoel terug op zomercollectie

Agnes De Raeve van Libeco: "Meer waardering en aandacht naar deco en interieur"

Linnenweverij Libeco kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen zomercollectie. Agnes De Raeve communicatieverantwoordelijke van het Vlaamse bedrijf: "Onze zomercollectie 2020 werd begin dit jaar tot onze grote vreugde tijdens de vakbeurzen Maison&Objet en The Atlanta Gift Show bijzonder goed onthaald."



Tijdelijke stilstand
Na deze periode werd het Vlaamse bedrijf tijdelijk geremd. "Omwille van de complete lockdown in België kort daarna, was een tijdelijke stilstand binnen onze productie helaas noodzakelijk." Echter zinkt de moed hen niet in de schoenen. Libeco blijft positief gestemd is ervan overtuigd dat hun klanten deze situatie te boven komen.

"Opmerkelijk is", vervolgt De Raeve, "dat tijdens corona meer waardering en aandacht uitgaat naar deco en interieur." Verder geeft ze aan dat Libeco blijft vertrouwen op haar eigen kwaliteiten: "Onze kwaliteiten worden niet aangetast door een virus en verzekeren onze groei de komende maanden, éénmaal deze crisis achter de rug."



Wintercollectie 2020
Libeco, de grootste linnenweverij van België, blijft niet bij de pakken neerzitten. Reikhalzend wordt er uitgekeken naar de eerstvolgende vakbeurs, waar de aankomende wintercollectie gepresenteerd zal worden. De Raeve sluit af met een suggestie voor de mensen die niet kunnen wachten: "Houd alvast de Libeco Home Stores in de gaten voor een sneak peek van onze September nieuwigheden."

Meer informatie:
Libeco
[email protected]
www.libecohomestores.eu