Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor introduceert tapijtcollectie Savona-SDN: gesneden pool van krachtige SDN garens

Interfloor komt met een nieuwe tapijtcollectie. Savona-SDN is het overvloedige zusje van Montova-SDN. Een gesneden pool van krachtige SDN garens maar nóg chiquer en nóg compacter! Een kamerbrede vloerbedekking voor wie op zoek is naar comfort en een weelderig gevoel.

Hoogwaardig met pracht!
Savona-SDN biedt het luxe gevoel dat perfect is voor de stijlvolle huizen van vandaag en de duurzaamheid die past in onze huidige samenleving waarin we de klimaatverandering willen inperken en producten op de markt brengen die duurzaam en verantwoord zijn.

Het kleurenpalet van Savona-SDN is een ode aan de natuur, een breed scala aan elegante tinten met een finesse geïnspireerd op de natuur maar toepasbaar voor uiteenlopende interieurstijlen. Diverse grijzen en naturellen die een neutrale achtergrond vormen en perfect te combineren zijn met uitgesproken kleuren en materialen als bijvoorbeeld hout, koper, leer en marmer.

Een organisch levendige sfeer
De fijne rustgevende olijfgroen herinnert aan het leven en zorgt voor een vriendelijke onbevangen sfeer. Fantastisch in een natuurlijk maar ook minimalistisch en industrieel interieur vanwege de prachtige combinatie met onbewerkte materialen als beton.

Geniet van blijvend comfort, kleur en schoonheid
Savona-SDN is niet alleen superzacht maar ze biedt ook uitstekende prestaties om lang onbekommerd van uw vloer te genieten. De 100% Solution Dyed garens combineren de nieuwste technologie om uitstekende functies te bieden voor de veeleisende huizen vandaag de dag.

De 100% geverfde vezels bieden heldere kleuren, de beste lichtechtheid, vlekbestendigheid en bleekbare reinigbare eigenschappen.

Savona-SDN is geproduceerd volgens de nieuwste productienormen en voldoet aan alle Europese eisen voor textielvloeren. Prodis getest en gecertificeerd door GUT.

Geschikt voor intensief woongebruik waaronder gebruik op trappen en geschikt voor meubelen met zwenkwielen. Tevens voor projectmatig gebruik waarbij Savona-SDN een ruimte een exclusief en royale indruk zal geven. Van behaaglijke wachtruimte tot luxueuze hotelkamer, Savona-SDN zal een magnifieke uitstraling verschaffen.

Maatwerk karpet
Met zijn hoge poolinzetgewicht en compacte structuur zal Savona-SDN ook als vloerkleed een onvergetelijke indruk achter laten en tevens een grote mate aan extra comfort bieden in een ruimte met een gladde vloer.

Verkrijgbaar vanaf medio juni bij uw woninginrichter.

Meer informatie:
Interfloor
info@interfloor.nl 
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: