Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor diverse Europese landen

Vip Agencies distributeur 'bijzondere fabrikant'

Sinds 1 mei 2020 is Vip Agencies distributeur voor de BeNeLux, Zweden, Noorwegen en Finland van een 'bijzondere' Poolse fabrikant Polyhedra.  

''Tijdens een kleine beurs in Poznan (Polen), afgelopen februari, liepen wij langs een kleine stand met bijzondere objecten die tegen de muur waren gemonteerd'', vertelt Stijn Ketelaar van Vip Agencies. ''Het bleken gelaserde, metalen kapstokken te zijn. Mooie kunstobjecten als kledinghaken in diverse designs en afmetingen. Hier zag ik gelijk markt in, want het zijn mooie designstukken voor een top prijs.''

De ontwerpen zijn standaard leverbaar in wit, zwart en goud, maar ook in elke gewenste RAL kleur. ''Zo kan je je eigen exclusieve kleur laten maken, zodat uw klant alleen bij u dit speciale model kan kopen.''

Alle schroeven worden afgedekt met conische metalen afdekdopjes in dezelfde kleur zodat het een mooi detail wordt van het geheel.

Andere merken die Vip Agencies vertegenwoordigt zijn Umage en PBJ Designhouse.

Meer informatie:
Vip Agencies - Stijn Ketelaar
ketelaar@studiovip.nl
www.studiovip.nl 
Tel: 06 20 50 43 34