Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cancelen huisshow zorgt voor kansen

Lex Tiggeler van Richmond Interiors: "Private shopping valt in de smaak"

Een paar maanden meldde Richmond Interiors dat de huisshow van 6 en 7 april verzet werd naar een later tijdstip. Uiteindelijk is er besloten om deze te annuleren. Aanvankelijk leek dit een aderlating, maar niets is minder waar. Directeur Lex Tiggeler vertelt dat het cancelen van de huisshow juist tot nieuwe nieuwe kansen heeft geleid. "Omdat deze niet door zijn gegaan, hebben we veel een-op-een afspraken kunnen maken. Terugkijkend is dit erg goed in de smaak gevallen bij zowel ons als de bezoekers. Vanwege deze private shopping hebben we meer tijd voor onze klanten kunnen creƫren."



Showroom
Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en genomen maatregelen in verband met het coronavirus, heeft Richmond Interiors een tijdje de deuren moeten sluiten. Het op slot doen van de showroom van het bedrijf uit Obdam werd de kans geboden om de boel te verbouwen. Het eindresultaat is via onderstaande video te bezichtigen, door middel van een heuse virtuele showroom tour...

Inmiddels is de showroom weer geopend en zijn winkeliers, architecten en projectinrichters opnieuw welkom. Wel moet er rekening worden gehouden met een aantal voorschriften. Zo is het dragen van een mondkapjes verplicht en mogen er maximaal twee personen tegelijk op bezoek komen.

Meubelbeurs Brussel
Momenteel zijn er nog veel onduidelijkheden rondom de vakbeurzen. Ook Richmond Interiors wacht geduldig af, maar is tegelijkertijd ook gereed om te anticiperen op onverwachte beslissingen: "Het is afwachten of de beurzen doorgaan. Onze ogen zijn voornamelijk gericht op Meubelbeurs Brussel. Vooralsnog gaan we ervan uit dat de beurs gewoon doorgaat. Als dit niet het geval is, willen we groots uitpakken met huisshows."



Meer informatie:
Richmond Interiors
www.richmondinteriors.nl
info@richmondinteriors.nl