Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Drie bedrijven uit interieurbranche genomineerd voor titel RetailRookie van het jaar

RetailTrends heeft de tien RetailRookies van 2020-2021 bekendgemaakt. Het is de zevende keer dat het nieuwsplatform voor professionals in retail en brands, jonge, veelbelovende retailconcepten een podium geeft. Tot de genomineerde concepten behoren drie bedrijven actief in de meubel- en interieurbranche.

HelloChair behoort tot de genomineerde bedrijven. Het bedrijf wil op termijn dé specialist in on-trend eetkamerstoelen worden. "Op dit moment zijn wij druk bezig met de verbouwing van onze ruime winkel en kantoor in het fraaie, oude centrum van Culemborg. Vanuit hier én vanuit onze webshop helpen wij klanten straks om een keuze te maken uit een ruime collectie design eetkamerstoelen. Stoelen die niet alleen comfortabel zitten, maar die zorgen voor goede gesprekken en lang en gezellig tafelen. Bovendien stoelen die een lange levensduur hebben, want wij vinden dat we zuinig moeten zijn op onze planeet", aldus Joost Wels en Jan-Noud Hutten, de founders van HelloChair en beiden medeoprichters van fonQ. Zij hebben een jarenlange ervaring in e-commerce en de meubelbranche en zoeken enthousiaste professionals die mee willen groeien met deze startup.

De startup Whoppah is mede opgericht door serial entrepreneur Thomas Bunnik en zijn partner Evelien Remmelts.

De andere genomineerden actief in de interieurbranche zijn:

Whoppah
'Designliefhebbers watertanden op de Nederlandse marktplaats Whoppah, het tegengeluid op de fastfurniture. Oprichters Thomas Bunnik en Evelien Remmelts bedachten het concept zowel vanwege de vraag naar tweedehands-designeritems als vanuit een duurzaamheidsperspectief', is op het platform te lezen.

Naduvi
'Itai Gross loopt al een jaar of zeven rond in de wereld van home & living. Eén ding viel hem iedere keer weer op: het is voor merken moeilijk in te schatten hoeveel ze moeten produceren of moeten inkopen. Zijn online outletconcept Naduvi moet daar een oplossing voor bieden.'

Bron: RetailTrends


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven