Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Creëer een home spa met Blomus

'De badkamer is de plek voor relaxen, me-time, ontspannen, badderen, de dag van je afspoelen, mediteren, samengevat de place to be voor een wellneskuurtje thuis.' Wat is het dan fijn als deze ruimte is ingericht met accessoires, hulpjes, geurtjes en geurkaarsen. Ook zachte handdoeken en badmatten verhogen dit comfortgevoel.



Blomus heeft 'fijne, hippe en functionele badkamerspulletjes' in haar collectie die helpen om de badkamer om toveren tot een thuis spa.

Blomus staat voor intelligent, minimalistisch en functioneel design voor de eigentijdse woning. Blomus werd opgericht in 1961 en komt voort uit de Duitse traditie van buitengewoon goede kwaliteit en uitstekend vakmanschap. De basis van ons succes is het geloof in eerlijke materialen, pure vormen en de noodzakelijkheid van een gepassioneerde aanpak. Hierdoor is blomus een marktleider geworden op het gebied van interieurdesign en duurzame accessoires die nog generaties lang kunnen worden gewaardeerd.

Meer informatie:
Blomus
shop@blomus.com 
www.de.blomus.com 

Publicatiedatum: