Reha ziekenhuis kiest voor hygiënische vloeren

Vloeren van COREtec werden onlangs geïnstalleerd in de fysiotherapie- en revalidatieruimte van het ziekenhuis Reha - Pro Med in het Duitse Bochum.

De architect koos voor de HD collectie van COREtec en meer bepaald voor het design Wind River Oak. Dit zijn planken van 18 cm breed  bij 1,5 m lang en 8,5 mm dikte. Volgens de architect van het project werd er voor de COREtec vloeren van USFloors geopteerd omdat het heel aangenaam is om over de vloer te lopen, het voelt met name comfortabel en warm aan en dit geeft een goed gevoel aan de patienten. De chemische producten en desinfecterende producten  die gebruikt worden in het ziekenhuis brengen geen enkele schade toe aan de COREtec vloer. Dit is heel belangrijk voor de hygiëne in het ziekenhuis.De COREtec vloer is gebruiksvriendelijk in onderhoudt. Er zijn zelfs een aantal COREtec onderhoudsproducten op de markt. De architect wilde absoluut geen vloer die nog moet geschuurd, gepolijst, of vernist worden. Hij willde met name een vloer die te allen tijde onderhoudsvriendelijk is en blijft.

Volgens de architect is de waterbestendigheid van de COREtec vloer ook een belangrijk argument bij de keuze van de vloer in het ziekenhuis, evenals het feit dat deze zeer stabiel is en een kras - en vlekbestendig oppervlak heeft.

De plaatser is eveneens zeer enthousiast over de COREtec vloeren: “Voor de renovatie van een aantal ruimtes in het ziekenhuis was het ideaal dat de COREtec vloeren op elke ondergrond kunnen geïnstalleerd worden. De vloeren zijn ook makkelijk toepasbaar bij vloerverwarming en vloerkoeling en plaatsen ook heel snel en eenvoudig. Het feit dat er geen acclimatisatie nodig is, vergemakkelijkt ook de plaatsing."

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.