Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelbeurs Brussel geeft keiharde garantie: geen beurs? Geld terug!

De Meubelbeurs Brussel staat nog steeds op de agenda voor 8 tot 11 november. "We lieten u ook weten dat we als eerste ondersteuningsmaatregel onze facturatie voor dit jaar zullen aanpassen. Bij de standbevestiging zullen enkel dossierkosten, catalogus en verzekering aangerekend worden; het standgeld wordt pas in september gefactureerd", laat Lieven Van den Heede weten.



Volgens de algemeen directeur van Meubelbeurs Brussel was dit maar een eerste stap in het ondersteunen van de fabrikanten in deze covid-19 crisis. "Samen met de Raad van Bestuur werd besloten om onze ondersteuning aan de sector nog uit te breiden. We geven de exposanten de garantie dat het bedrag dat betaald werd voor standgeld en catalogus integraal teruggestort zal worden indien de Meubelbeurs 2020 door omstandigheden moet worden afgelast. Enkel dossierkosten (300) en verzekering (€ 1,20/m²) blijven in dat geval verschuldigd. Deze garantie geldt uiteraard ook als de exposant al was ingeschreven, dat spreekt voor zich. Daarmee neemt de Meubelbeurs Brussel het grootste financieel risico op zich. Al hopen we uiteraard dat de beurs gewoon kan doorgaan."

Optimistisch
"Wij zijn in elk geval optimistisch", vervolgt Lieven. "Het aantal besmettingen in Europa blijft ondanks de versoepeling van de maatregelen dalen. De economie trekt zich weer op gang en uit verschillende internationale onderzoeken blijkt ook dat de consument plannen heeft om meubelen te kopen. Het zijn gunstige signalen die ons voor de komende maanden positief stemmen."

Ter herinnering: de periode voor het vroegboektarief is verlengd tot 15 juni. "Haast u dus om risicoloos aan dit voorkeurtarief in te schrijven!", besluit Lieven.

Meer informatie:
Meubelbeurs Brussel
www.meubelbeurs.be

 

Publicatiedatum: