Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Light & Living neemt decoratiemerk over

Het Nederlandse Light & Living (Lightmakers B.V.) kondigt met trots aan dat ze een toonaangevend woondecoratie merk heeft overgenomen waardoor het bedrijf haar internationale positie verder versterkt. Het gaat in deze om het bedrijf Parlane International Ltd. dat vijftig jaar geleden is opgericht. Anno 2020 staat het nog altijd bekend als één van de toonaangevende Britse merken, die exclusieve woonaccessoires en realistische kunstbloemen aanbiedt.

"De naam Parlane zal zeker blijven bestaan", vertelt Marielle Rooijakkers van Light & Living. "In de UK en Ierland is Parlane een bekende naam. Met de kanalen van Light & Living zal Parlane ook meer voet aan de grond gaan krijgen in Nederland. Daarentegen heeft Parlane een showroom in de UK wat Light & Living weer stimuleert. Samen met het assortiment van Parlane zijn ze complementair aan elkaar."Goede combinatie

De lange geschiedenis van Parlane met speciaal ontworpen en traditioneel handgemaakte producten, vormen een perfecte aanvulling op de collectie van Light & Living. De combinatie van beide merken zorgt ervoor dat Nederlandse en Britse retailers uit een nog breder scala aan trendy, betaalbaar en hoge kwaliteit producten kunnen kiezen. "Zo kunnen wij onze klanten van beide merken meer bieden doordat wij nu een breder gamma hebben."

Nieuwe groeifase
“We kijken ernaar uit om samen met het team van Parlane een nieuwe groeifase op de Britse en Ierse markt in te gaan. We zijn erg enthousiast over de samenwerking van beide merken en vastbesloten onze Britse en Ierse klanten de meest uitgebreide collectie aan te bieden”, aldus Robin Vlug, CEO van Light & Living. "We zien beide merken samen verder groeien door cross-selling met complementaire assortimenten", aldus Marielle.

Over Light & Living
Light & Living is een dynamische groothandel voor verlichting en interieur. Ruim 40 jaar geleden werd Light & Living opgericht. In een kleine fabriekshal werden er unieke lampenkappen gemaakt. Al snel kwamen daar lampen bij zodat we een totaal verlichtingsconcept konden aanbieden. Na velen jaren actief te zijn op de verlichtingsmarkt zijn we ons gaan uitbreiden met woonaccessoires en (klein)meubelen. Onze belangrijkste missie is het bereikbaar maken van een inspirerende collectie, decoratieve verlichting en woonaccessoires met een eerlijke prijs voor een brede doelgroep.

Meer informatie:
Light & Living
info@light-living.nl 
www.light-living.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven