Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Handenvrije mengkranen verminderen overdracht ziektekiemen met 92%

Handhygiëne is en blijft cruciaal, maar ook via de kraan kunnen we bacteriën overdragen. Met de elektronische kranen van HANSA was je je handen op een hygiënische, veilige en duurzame manier. Zowel thuis als in publieke ruimtes. Deze kranen maken namelijk een einde aan handmatig te bedienen varianten die bacteriën overdragen of te lang blijven lopen. Door het handencontact weg te nemen, verminderen ze het ontstaan van microben met 92 %. 

Naast het hygiënische aspect, hebben handenvrije kranen nog voordelen. Zo stromen ze enkel en alleen wanneer het nodig is. En dat in de juiste hoeveelheid, op een aangename temperatuur. Bovendien zijn ze handig in gebruik, zeker wanneer we onze handen vol hebben. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van een vaas. Bovendien zijn ze voor iedereen makkelijk te gebruiken. Van jonge kinderen tot ouderen. Daarnaast zijn ze eenvoudig te installeren en kunnen ze zowat elke manuele kraan vervangen, zowel in keukens als badkamers. Over storingen hoef je je bovendien geen zorgen te maken want dankzij HANSA’s intelligente PDS sensor technologie reageert je kraan niet op waterdruppels of reflecties. Bovendien zijn ze uitgerust met batterijen die 2 tot 5 jaar meegaan. Of kan je kiezen voor een model op netstroom.

www.hansa.com 

Publicatiedatum: