Marketingrapport Verlichting is blauwdruk voor beleid toeleveranciers en brancheorganisaties

Het Marketingrapport Verlichtingszaken 2020 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de verlichtingsdetailhandel in Nederland.

Lampen uit de collectie van De Vaan Verlichting.

De branchestructuur en het oriëntatie- en inkoopgedrag van verlichtingszaken is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Met de juiste communicatieboodschap, de beste dienstverlening en via de meest geschikte media. Het onderzoeksrapport is dan ook de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers en branche gerelateerde organisaties.

Het onderzoek is objectief en onafhankelijk uitgevoerd. Hierdoor bevat het marketingrapport geen gekleurde analyses maar enkel zuivere management- en marktinformatie over verlichtingsspeciaalzaken in Nederland. Het onderzoeksrapport biedt uitgebreide markt- en marketing insights over de Nederlandse verlichtingsdetailhandel.
 
De branchestructuur en financiële kengetallen zijn overzichtelijk gepresenteerd. De data-analyses van het Handelsregister in dit onderzoeksrapport hebben betrekking op de meest actuele gegevens die in januari 2020 beschikbaar waren bij Ad Hoc Data onder de SBI-code 47592 (winkels in verlichtingsartikelen). De overige data-analyses van onder meer het CBS in dit onderzoeksrapport hebben allen betrekking op de meest actuele gegevens die in mei 2020 beschikbaar waren.

Tevens zijn bij diverse thema’s de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek onder verlichtingszaken, waardoor trends en ontwikkelingen helder in beeld zijn gebracht.

Het onderzoeksrapport verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere vier jaar. Het onderzoeksrapport telt 48 pagina’s op A4-formaat, is in kleur en Nederlandstalig uitgevoerd.

Reeds vele jaren vormt het Marketingrapport Verlichtingszaken een vaste informatiebron voor toeleveranciers op het gebied van verlichting, zoals armaturen, lichtbronnen, schakelmateriaal, domotica, etc. Vormen verlichtingsspeciaalzaken uw doelgroep of bent u op een andere wijze gerelateerd aan de verlichtingsbranche dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

Bron: www.marktdata.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.