Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

JUNG lanceert contactdoos met USB-aansluiting

JUNG introduceert contactdozen met beschermingscontact en geïntegreerde USB-aansluitingen. Naast de klassieke USB-ingang, voegde de Duitse elektro- en domoticaproducent een USB-C-aansluiting toe, gaven ze het een boost met een Quick Charge-versie en bundelden ze de krachten in een 3-in-1-exemplaar.

Nieuwe energie zonder een extra lader op de contactdoos aan te sluiten: de contactdoos met geïntegreerde USB-poorten maken een ruimtebesparende elektrotechnische installatie mogelijk en bieden diverse oplaadmogelijkheden voor verschillende apparaten. JUNG biedt de nieuwe contactdoos met beschermingscontact (veilig voor kinderen) in twee varianten aan.De eerste variant is met JUNG Quick Charge. De contactdoos heeft ofwel een ingebouwde USB-aansluiting type A ofwel een ingebouwde USB-aansluiting type C. De gewone stekker voorziet als vanouds in reguliere netstroom, terwijl een elektronisch apparaat tegelijkertijd snel opgeladen wordt: met een laadvermogen van 18 watt. Een iPhone 11 bereikt bijvoorbeeld na slechts 105 minuten zijn maximale batterijpercentage. Ideaal voor plekken waar men even snel zijn telefoon wil opladen, zoals in cafés, winkels en hotels, op kantoor en vliegvelden, bij de kapper of gewoon thuis.

Afhankelijk van het aangesloten mobiele eindapparaat wordt het spanningsniveau met JUNG Quick Charge tot 9 V verhoogd. De volgende standaarden worden ondersteund door JUNG Quick Charge: Apple 2.4 A –Samsung Adaptive Fast Charging – Qualcomm Quick Charge 3.0 – USB Battery Charging – USB Power Delivery.

De centraalplaat van de contactdoos met USB steekt niet boven het afdekraam uit. Daardoor heeft de JUNG-contactdoos met beschermingscontact en USB een uniforme uitstraling met een vlak design. Deze contactdozen met USB-aansluiting zijn verkrijgbaar in de LS- en A-range, met daarbij passende ramen.

Meer informatie:
JUNG
www.jung.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven