Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fluweel is een blijvertje

Fluweel blijkt een blijvende trend te zijn in het interieur. Niet alleen voor gordijnen en meubelen, ook voor op de vloer. In 2018 heeft Headlam de start gemaakt met een tapijt met de toepasselijke naam "Fluweel", de eerste in de reeks. Vorig jaar lanceerden zij het tapijt Amore, een tapijt met een luxe fluweellook, levendige vleug, luxe uitstraling en voelt heerlijk zacht.



"Om de keuze in "fluweel look" tapijten uit te breiden lanceren wij nu tapijt Honey en tapijt Genua. Beide types met een subtiele vleug. De Genua met een iets meer robuuste uitstraling door de gemêleerde pool. De Honey juist soft van uitstraling wat versterkt wordt bij keuze voor één van de zachtere tinten uit het pallet."

Honey
Een 400cm breed tapijt met korte pool, zachte touch en subtielere vleug. Het kleurenpallet voor dit tapijt is geheel volgens de laatste trends ontwikkeld. Kleuren in soft groentinten en poeder schelp nuances. Maar tot het pallet behoren ook de stevigere kleuren als Blue Night, Elephant en Dark Night. Allen kleuren waarbij juist de vleug mooi tot zijn recht komt.

Genua
Een polyamide tapijt met een fijne frisé pool in subtiele ton sur ton kleur nuances. De sterke eigenschappen van een polyamide tapijt zijn:
- Zeer sterk
- Vervuilt niet snel
- Plet minder
- Heeft een zeer lange levensduur

Mede door deze eigenschappen van een polyamide tapijt is de Genua uitermate trapgeschikt.

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl

Publicatiedatum: