Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TREU interior brengt Signatuur collectie op de markt: samenspel van vorm, kleur en structuur

Vanuit zijn netwerk hoort designer Marc Treu het vaak genoeg: hoe zet ik mijn interieur ideeën om in een totaalconcept dat past bij mijn werkomgeving? In veel gevallen stranden deze ideeën, omdat het moeilijk is om meerdere sterke creatieve ideeën samen te voegen in één ruimte, zonder daarbij de harmonie uit het oog te verliezen. Het is dan ook niet makkelijk die vertaalslag te maken wanneer je een idee niet direct kunt visualiseren.

Met deze gedachte in het achterhoofd én om inspiratie te bieden, heeft TREU interior specials zich de afgelopen maanden toegelegd op het samenstellen van bijzondere, nieuwe collecties. De Signatuur collectie, die tot stand is gekomen in samenwerking met Opera Graphic Walls, is hiervan een typerend voorbeeld. De collectie kenmerkt zich door een uniek samenspel van vorm, kleur en structuur, waarmee ieders creativiteit volledige vrijheid krijgt.

Elk dessin uit deze collectie – een knipoog naar de seventies – is zo ontwikkeld dat het naast tapijt op rol en karpet óók toepasbaar is als/op tapijttegels. De toepassingen kunnen op elke mogelijke manier worden neergelegd; de dessins lopen altijd naadloos in elkaar over. De dessins matchen daarnaast uitzonderlijk goed met unikleuren.

Van klein en subtiel tot levendig (uitver)groot; met de grote flexibiliteit van deze collectie is ieder zakelijk interieur verzekerd van een volledig eigen signatuur. Of, zoals we bij TREU interior specials zeggen: custom made, met het gemak van standaard.

Naast de Signatuur collectie introduceert TREU interior specials de volgende collecties:

-Ambacht: decoratieve gietvloeren met een natuurlijke uitstraling;
-Anderhalve meter: specials die bijdragen aan een veilige werkomgeving in de nieuwe anderhalve-meter-samenleving;
-Balans: unieke dessins voor op karpet en tapijttegels in vijf expressieve vormen: wing, hexagon, diamond, wave en plank;
-Compositie: dessins in negen eigentijdse kleurstellingen, waarmee je de artistieke vloer creëert waar elke high-end commerciële omgeving om vraagt;
-Eminent: moderne, uitgesproken dessins voor het aanbrengen van een warme, inspirerende sfeer in zowel kleine als grote commerciële ruimtes. 
-Harmonie: patronen gecombineerd tot unieke vloerontwerpen met een harmonieuze uitstraling. De dessins zijn speciaal gemaakt voor groot formaat tegels en daarmee ook zeer geschikt voor tapijt op rol en karpet.



Meer informatie:
Marc Treu interior specials
info@treuinteriorspecials.nl 
www.treuinteriorspecials.nl 

Publicatiedatum: