Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Guglielmi roestvrijstalen douches voor buiten

Met de komst van de zomer en lekker kunnen genieten van de tuin, is het mogelijk om te ontspannen in het groen en nieuwe oplossingen te bedenken om af te koelen tijdens warme zomerdagen.
 
De Guglielmi Novo Inox- collectie biedt roestvrijstalen douches voor tweeërlei gebruik: ze zijn ontworpen voor buitenruimtes, maar zijn ook geschikt voor designbadkamers of in moderne ruimtes zoals lofts of SPA-omgevingen. Hierbij wordt de douche niet alleen een functioneel item, maar ook een meubelaccessoire.

Novo Inox Elegance maakt deze collectie douchekolommen veelzijdig die ook geschikt zijn voor op terrassen of bij het zwembad waar comfort het gevoel geeft van een echte SPA.
 
Dankzij het gebruik van roestvrij staal is de collectie bestand tegen slecht weer, zelfs in de winter met regen of sneeuw. Bovendien is het roestvrij staal een duurzaam, recyclebaar en hygiënisch materiaal dat zoals altijd de aandacht van het bedrijf voor ecologische duurzaamheid bevestigt.

www.guglielmi-kranen.nl

Publicatiedatum: