Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inkoopseizoen gaat van start bij Hogewoning

House of Nature is hét kwaliteitsmerk in woondecoratie dat onder Hogewoning BV valt. Van kleinmeubelen, tot windlichten, vazen en spiegels. Eigentijds design, geïnspireerd door de natuur; dát is House of Nature. "De items van House of Nature geven uitdrukking aan wie jij bent", vertelt Sofie de Kruijff van Hogewoning. "Onze topstylisten volgen de trends in binnen- en buitenland op de voet en stellen twee keer per jaar een onderscheidende collectie samen in eenheid met de natuur. Verrassende basics en luxe eyecatchers vullen elkaar aan in de verschillende stijlen. Stuk voor stuk prachtige items van veelal natuurlijke materialen die voor een hoop warmte en sfeer zorgen." Vanaf 8 juni start de voorverkoop van de Spring/Summer 2021 (SS21) collectie, die tot 2 oktober ingekocht kan worden.

Welkom in de wereld van House of Nature, laat je inspireren door de stijlgroepen Terra Roza, Floral Beauty en Neutral Olive.



Terra Roza

"De roze terra tinten zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze geven je het mediterrane gevoel van Ibiza en vullen een ruimte met kleur. Terra Roza heeft een spannend kleurenpallet door roze terra te combineren met diepblauw, aubergine en het natuurlijk groen van bloemen en planten." 



Floral Beauty
Waan je in de romantiek van het victoriaanse tijdperk met pasteltinten, bloemenkransen en etagères. Geef het voorjaarshuis van 2021 kleur met de speelse velours poefjes en glazen theelichthouders in lila, mintgroen en oudroze. Deze Engelse stijl waar bloemen de hoofdrol hebben, zorgen ervoor dat de zomer van 2021 één grote ‘tea-party’ gaat worden.  



Neutral Olive
Genietend van een kalme zomerochtend; een briesje door een olijfboomgaard en schitteringen van de opkomende zon. Neutral Olive straalt rust uit en brengt een natuurlijke elegantie door de mix van lichte houtsoorten, vergrijsde groen tinten en zachte materialen. "In deze stijlgroep vindt je alles om van je huis een vakantiebestemming te maken."

"Vanaf 8 juni zijn de inkopers van harte welkom om deze schitterende nieuwe collectie in onze showroom te komen bewonderen. Uiteraard staan veiligheid en gezondheid voorop bij Hogewoning en zorgen wij ervoor dat onze showroom veilig bezocht kan worden. Het is daarbij wel belangrijk dat u van te voren een afspraak maakt zodat wij uw bezoek volgens de RIVM richtlijnen kunnen laten verlopen.

Vind je het prettiger onze collectie te bekijken vanuit uw eigen omgeving? Dan zijn er uiteraard mogelijkheden de showroom te bezichtigen via een videobel-afspraak", besluit Sofie. Ook zal de showroom met 360 graden beelden te bekijken zijn op de Hogewoning website. De B2B webshop is vanaf 8 juni gevuld met mooie sfeerbeelden. Hier zal de volledige collectie overzichtelijk te zien en te bestellen zijn.

Meer informatie of het plannen van een afspraak:
Hogewoning
John@hogewoning.com 
www.hogewoning.com  
+31 (0)6 21280164