Bijna ‘thuis’ in gerestylede slaapkamers

Buro Tiemwerk renoveert Noordwijks Golden Tulip Hotel volledig

Het prachtig gelokaliseerde Golden Tulip Hotel aan het Noordwijkse strand met luxueuze spa is er een stuk mooier op geworden na de volledige renovatie van de kamers. Van executive room tot standaard slaapkamer, in alle kamers koos Buro Tiemwerk voor een huiselijke, warme stijl waardoor je je bijna thuis waant in plaats van in een hotel. Veel hout, kasten met bijzondere snuisterijen, kleur, een snufje mediterrane invloed en dat alles in een zee van licht. Op de vloer ligt Flotex, dat de voordelen van een aangenaam zachte vloer combineert met het onderhoudsgemak van een harde vloer.

Ook de business suites van Golden Tulip Leiden en de ‘deluxe’ appartementen van Golden Tulip Zoetermeer zijn volledig gerenoveerd, volgens het ontwerp van Buro Tiemwerk. Zowel in Leiden als in Zoetermeer is gekozen voor het gemak en de uitstraling van Allura pvc stroken. De moderne, niet van echt te onderscheiden visgraat vloer in Leiden geeft de business suites van het hotel de gewenste luxe uitstraling. De elf compleet ingerichte luxe appartementen in Zoetermeer zijn geschikt als familiekamer, maar worden ook vaak geboekt voor een ‘long stay’. Naast gebruik van de hotelfaciliteiten, bieden deze kamers extra ruimte en comfort. De donkere vloer past helemaal bij de stijlvolle inrichting en zorgt voor een huiselijke sfeer.Fotografie hotelkamers: Buro Tiemwerk, Eddy Tiemens i.s.m. Diana Erkelens

Fotografie exterieur en zwembad/spa: Golden Tulip Noordwijk Beach Hotel


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.