'Als de dagen korter worden, krijgt het interieur meer aandacht'

Hugo de Ruiter presenteert vanaf 15 juni nieuwe meubeldesigns bij Gealux in Culemborg

Vanaf 15 juni presenteert designer Hugo de Ruiter (Design) tijdens een huisshow nieuwe meubeldesigns bij Gealux in Culemborg. In verband met het coronavirus is de presentatie alleen op afspraak te bezoeken.

The future is at home
Hugo de Ruiter is er samen met Gealux van overtuigd dat consumenten straks in oktober als de dagen weer korter worden weer veel aandacht voor het interieur en hun meubelen zullen hebben. Gealux en Hugo organiseren samen deze huisshow in juni, zodat ondernemende retailers in het najaar weer mooie nieuwe meubelen op de winkelvloer hebben staan. Wij proberen in deze bewogen tijd voor positieve beweging in de omzet te zorgen!

Naast uitbreiding van het in januari op de IMM gepresenteerde “Roaring Twenties” programma wordt nu het eigenzinnige elementenprogramma Quadrant gelanceerd.

Quadrant is bij uitstek een “Hugo de Ruiter design”. Hij zegt daarover op zijn website: ''Meubelen beschouw ik als een derde huid. Net als bij goede kleding moeten meubelen goed zitten en bij je passen. Mijn meubelen zijn dynamisch in vorm en gebruik. Eenvoudig verstelbare componenten zorgen ervoor dat het meubel zich makkelijk aanpast aan de gebruiker en daarmee het dagelijks leven volgt. Van een moment voor jezelf tot een intiem samenzijn. Van actief zitcomfort overdag tot lui en lazy in de avond. Ik noem dat in mijn werk (E) Motion.''

Quadrant, Flex to the max
Quadrant is een nieuw, verrassend design van een compacte elementengroep van designer Hugo de Ruiter voor Gealux. Quadrant is eigenzinnig en origineel, het biedt op een verbluffend eenvoudige wijze een maximum aan flexibiliteit in het interieur.

De rugleuning laat zich eenvoudig verdraaien door een doeltreffend, maar ook eenvoudig mechaniek. Eerst draai je de rugleuning omhoog, waarna je hem eenvoudig horizontaal in één van de vier posities kan draaien.

Het model Quadrant heeft slechts vier verschillende elementen. Een Chaise longue, een element 1-zits en twee hokkers. Er zijn geen dwingende linkse en rechtse elementen nodig. Door de flexibele rugleuningen zijn er in een handomdraai oneindig veel individuele opstellingen mogelijk. Voor een persoonlijke touch breid je jouw set uit met heerlijke rug- en armkussens.

Eetfauteuil Hera
Tijdens IMM werd bijzetfauteuil Milenia gepresenteerd als mooie low dining oplossing. Dit bijzonder goed beoordeelde fauteuiltje is nu ook uitgewerkt als iets kleinere en meer actieve eetfauteuil met normale hoogte en geschikt voor tafels van 75 cm hoog.

Deze draaibare eetfauteuil Hera staat ook op een mooie laser gesneden metalen kruisvoet. Vanzelfsprekend is de set compleet gemaakt met mooie eettafels in rond en semi ovale vorm waarin de vorm van het onderstel aansluit op het design van de fauteuil. De kuipvorm is heerlijk uitnodigend en zorgt voor een subliem zitcomfort.Relaxfauteuil
Ook het programma relaxfauteuils van Hugo de Ruiter is uitgebreid met een mooie elegante fauteuil met het Arc mechanisme. De nieuwe fauteuil is slanker en daardoor heel elegant en uiteraard uitgevoerd met voetsteun en topswing in de rugleuning.

Meer informatie:
Hugo de Ruiter design
Taxandrialaan 6 5283 MC Boxtel
www.hugoderuiterdesign.com  
hugo@hugoderuiterdesign.com
tel. 0628974743

Huisshow Gealux vanaf 15 juni op afspraak met vertegenwoordigers Rob van Hooft en Denny Haman

Gealux Furniture BV
www.Gealux.nl
Gutenbergweg 8
4104 BA Culemborg


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.