Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Italiaans designmerk nu ook verkrijgbaar in Nederland

"Na de zomer mag ik een nieuwe collectie presenteren aan de Nederlandse markt"

Sinds 2019 maakt Stilnovo deel uit van de Italiaanse Linea Light Group en sinds kort ook te verkrijgen in Nederland. De fabrikant staat vooral bekend om hoogwaardige project en architecturale verlichting voor binnen en buiten. Met de strategische overname wil de Italiaanse verlichtingsfabrikant haar decoratieve verlichting samenvoegen onder het Stilnovo merk.



Stilnovo is een Italiaans verlichting merk dat sinds de jaren '60 van de vorige eeuw iconische ontwerpen uitbracht. "Gerenommeerde ontwerpers als Joe Colombo (Triedro en Minitopo), Giovanni Luigi Gorgoni (Buonanotte) en het trio De Pas, D’Urbino en Lomazzi (Lampiata en Fante) gaven een tijdloze invulling aan typisch Italiaanse designverlichting met hun spel van innovatief ontwerp, toepassing van nieuwe materialen en daarnaast ambachtelijke productiemethoden", vertelt Martijn Torenstra van 40Lux .



“Vanaf 2019 werken hedendaagse ontwerpers aan een serie van nieuwe armaturen, die naast de modellen van toen onder de naam Stilnovo verkrijgbaar zijn”, vertelt Martijn Torenstra van 40Lux. “Technische innovatie siert nog altijd hun hedendaagse ontwerpen. Met de technische knowhow van de Linea Light Group dragen hun producten trots het label ‘Made and designed in Italy’.”



"Na de zomer mag ik een nieuwe collectie presenteren aan de Nederlandse markt. Dit zal ook de laatste nog niet zijn. Het Italiaanse merk blijft vooruitstrevend en werkt altijd met bekende internationale ontwerpers en blijft innoveren. Research & Development gebeurt in huis, waardoor die innovaties vanzelf hun weg gaan vinden in nieuwe modellen", besluit Martijn.

Meer informatie:
40Lux
info@40lux.nl
www.40lux.nl
+31 6 22 47 70 97