Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakantiegeld gaat deels naar aanschaf van tuintafels, -stoelen en loungebanken

Het aantal online bestellingen bereikt in deze dagen een nieuwe piek. "Deze week is bij veel mensen het vakantiegeld gestort en dit leidt tot een nieuwe hausse aan online uitgaven, zo leert een rondgang langs leden van Thuiswinkel.org. Consumenten geven zichzelf extra cadeautjes als beloning voor het thuisblijven en het goede gedrag van de afgelopen weken. Daarnaast worden er veel producten gekocht om het thuisblijven aangenamer te maken", zegt Wijnand Jongen, directeur bij Thuiswinkel.org.

De collectie Earl Outdoor van Jess: designmeubelen voor buiten.

"De artikelen die mensen nu gaan kopen, zijn vooral de luxere artikelen waar ze normaal gesproken misschien voor zouden moeten sparen. Het prachtige weer van afgelopen week (en wat komende week wordt voorspeld) zorgt ervoor dat mensen de tuin in willen en willen genieten van de buitenlucht. Zij gaan artikelen aanschaffen waarmee ze het leven thuis makkelijker, leuker en aangenamer maken", vertelt Wijnand Jongen.

Een rondgang langs de leden van Thuiswinkel.org laat een top 10 zien van populairste producten. In die lijst staan o.a. tuintafels, -stoelen en loungebanken, (opblaasbare) zwembaden & jacuzzi's.

Veel webwinkels hebben een aparte pagina ingericht waarop ze vakantiegelddeals hebben, mensen extra vakantiegeld kunnen winnen of waarop ze tips geven wat mensen nu het beste met hun vakantiegeld kunnen doen. "Op dit moment is het nog onduidelijk of we straks weer 'normaal' op vakantie kunnen. Mocht die onzekerheid weg zijn, dan verwachten we een enorme stroom in het aantal online boekingen van vakanties, vakantiehuisjes en campings", geeft Wijnand Jongen aan.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: